Du kan få dokumenter underskrevet af andre ved at bruge værktøjet Send til underskrivelse, der benytter cloudtjenester fra Adobe Sign. Her kan underskrivere hurtigt underskrive aftaler, uanset hvor de er, via en webbrowser eller mobilenhed. Underskrivere behøver ikke at tilmelde sig eller købe Adobe-produkter for at underskrive aftalerne.

Værktøjet Send til underskrivelse hjælper dig også med at spore hele processen. Værktøjet sender en mail til dine underskrivere, hvor de bliver bedt om at underskrive en aftale. Når det er underskrevet, vil både du og dine underskrivere modtage den underskrevne PDF i en mail.

Få andre til at underskrive PDF-filer

Understøttede filtyper til underskrivelse

Ud over PDF kan du sende Microsoft Office-filer, forskellige billedfiler, HTML-filer og tekstfiler til underskrivelse. De understøttede filtyper er: DOC, DOCX, RTF, XLS, XLSX, PPT, PPTX, TXT, CSV, HTML, HTM, TIFF, TIF, BMP, GIF, JPG, JPEG og PNG.

Bemærk! Fuldfør dine redigeringer, før du underskriver. Den underskrevne aftale certificeres af Adobe Sign. Hvis den underskrevne aftale redigeres, er den ikke længere certificeret.

Trin:

1. Åbn den PDF, du ønsker underskrevet, i Acrobat eller Acrobat Reader.

2. Klik på Adobe Sign i højre rude, eller vælg Værktøjer > Adobe Sign. Landingssiden Send til underskrivelse med Adobe Sign vises.

Grænseflade for Send til underskrivelse

Bemærk:

Hvis du ikke kan se denne nye Adobe Sign-grænseflade, skal du opdatere Acrobat DC til den nyeste version. Hvis du automatisk vil opdatere fra Acrobat DC, du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer. Følg trinnene i vinduet Opdateringsprogram for at downloade og installere de seneste opdateringer.

3. Gør følgende:

1. I feltet Til skal du tilføje modtageradresser i den rækkefølge, som dokumentet skal underskrives i.
    2. Skift standardteksten i området Meddelelse som ønsket.
      Valgfrit: Hvis du vil tilføje flere personer, der blot skal orienteres, kan du bruge Tilføj CC-knappen for at føje deres mailadresser til cc-listen.
    3. Hvis du vil tilføje flere dokumenter, skal du klikke på Tilføj filer og derefter finde og vælge dokumenterne.
    4. (Valgfrit) Klik på Avanceret, hvis du vil angive nogen af følgende indstillinger.
      • Indstillingen Udfyld i rækkefølge er som standard slået til. Tallene ved mailadresserne afspejler rækkefølgen for medlemsskab. Hvis du ikke vil følge en bestemt rækkefølge for underskrivelse, skal du angive indstillingen til Udfyld i vilkårlig rækkefølge.
        (Valgfrit) Klik på Tilføj mig, hvis du vil inkluderes som underskriver af dokumentet.
      • Angiv godkendelsestype, f.eks. Mail, Adgangskode, Telefon, Social identitet, Vidensbaseret godkendelses eller Adobe Sign.
      • Beskyt PDF-filen med en adgangskode.
      • Angiv en Deadline for udfyldelse.
      • Indstil påmindelse, som modtagerne skal handle på.
      • Angiv Modtageres sprog i den sendte mail.
    Send til underskrivelse – Avancerede indstillinger
  4. Klik på Næste.

Dokumentet er nu klart til at få tilføjet felter, som du ønsker, at underskriverne udfylder eller underskriver. Acrobat registrerer automatisk formularfelterne i PDF-dokumentet. Klik på knappen  for at anbringe de registrerede formularfelter i PDF-dokumentet.

Eller træk felter fra fanerne i højre rude, og slip felterne de ønskede steder i dokumentet.

Bemærk! Hvis du har tilføjet flere dokumenter, konverteres de til PDF-filer og kombineres til én enkelt fil. Den kombinerede fil åbnes for dig, så du kan tilføje de relevante felter.

Tilføj signaturfelter i dokumentet
  5. Når du har placeret alle ønskede felter på dokumentet, skal du klikke på Send. Dokumentet sendes til underskrivelse til modtagerne, og der vises en bekræftelse.

Bekræftelse af sendt til underskrivelse

Du får en mail fra Adobe Sign, hvor der står, at aftalerne er sendt til underskrivelse af den første underskriver. Den første underskriver modtager også en mail med et link til at underskrive aftalen. Når underskriveren tilføjer sin signatur i signaturfeltet og derefter klikker på knappen Klik for at underskrive, sendes aftalen til underskrivelse til den næste underskriver med et link til at underskrive osv. Alle får en kopi af den underskrevne aftale.

Bemærk:

Underskrivere behøver ikke at tilmelde sig eller købe Adobe-produkter for at underskrive aftalerne. De kan underskrive aftaler overalt via en webbrowser eller mobilenhed.

Alle dine underskrevne dokumenter opbevares ét sted, og du har adgang til dem overalt. Få mere at vide under Spor dokumenter, der er sendt til underskrivelse i afsnittet nedenfor.

Spor aftaler, der er sendt til underskrivelse

Tilgængelig i Acrobat DC

Du kan holde styr på, hvilke aftaler der er sendt til underskrivelse, er blevet underskrevet eller venter på din underskrift.

Individuelle brugere og teambrugere

Gå til Startside > Til underskrivelse. Alle dokumenter, der er delt til underskrivelse, vises.

sfs-retail-users

Virksomhedsbrugere

1. Hjem > Til underskrivelse skal du klikke på Åbn Adobe Sign.

Åbn Adobe Sign
  2. Siden Administrer i Adobe Sign vises i et nyt browservindue.

Spor aftaler, der er sendt til underskrivelse