Indsaml automatisk alles kommenterer i én enkelt PDF-fil Spor status, og saml kommentarer.

Start af en delt gennemgang

Den delte PDF-fil, som du sender, indeholder panelerne Anmærkning og Opmærkning og tegning samt vejledningen i dokumentmeddelelseslinjen.

1. Vælg VærktøjerSend til kommentering.

Værktøjssættet Send til kommentering vises på den anden værktøjslinje.

Bemærk:

Du kan også starte en delt korrektur direkte fra andre programmer, som bruger PDFMaker, f.eks. Microsoft Word. Vælg Adobe PDF > Konverter til Adobe PDF og Send for delte kommentarer. I Office 2007/2010-programmer skal du vælge Acrobat > Opret og send for delte kommentarer.

2. Klik på Send for delte kommentarer på den anden værktøjslinje.

Bemærk:

Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge en PDF-fil, du vil sende til delt korrektur.

3. Vælg den måde, du vil indsamle kommentarer fra korrekturlæseren på, og klik på Næste.

4. Vælg, hvordan du gerne vil hoste den delte korrekturfil, og angiv placeringen.

Netværksmapper

Hvis alle modtagere arbejder på et lokalt netværk, er netværksmapper og SharePoint-servere det bedste valg til en kommentarserver. Netværksmapper er generelt de billigste og mest pålidelige.

SharePoint-/Office 365-underwebsteder

Hvis dine modtagere arbejder bag en firewall, og alle har adgang til en almindelig server, kan du bruge din egen interne serverplacering som f.eks. et Microsoft SharePoint-underwebsted. Få flere oplysninger under Hosting af delt gennemgang på SharePoint-/Office 365-websteder.

WebDAV-servere

WebDAV-servere (webservere, der bruger WebDAV-protokollen) bør primært bruges, hvis dine korrekturlæsere befinder sig uden for en firewall eller et lokalt netværk. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer Acrobat til at anvende en WebDAV-tjeneste, under Hosting af en delt korrektur: et alternativ til Acrobat.com.

5. Vælg en distributions- og indsamlingsmetode. Klik på Næste.

6. Skriv et nyt profilnavn, og klik på Næste, eller klik på Næste for at bruge standardindstillingen.

7. Angiv efter behov følgende indstillinger på e-mail-skærmen:

Leveringsmetode

Klik for at angive en anden leverings- og indsamlingsmetode end den, der er valgt i øjeblikket.

Til, Cc

Angiv korrekturlæsernes mailadresser. Indsæt et semikolon eller et linjeskift efter hver adresse. Klik på knappen Til eller Cc for at vælge mailadresser fra dit adressekartotek i mailprogrammet.

Emne, Meddelelse

Se og rediger mailens emne og meddelelse efter behov. Acrobat gemmer ændringer, som du foretager, og viser dem, næste gang du sender et dokument til korrektur. Klik på Nulstil standardmeddelelse for at anvende standardmeddelelsen.

Deadline for korrektur

Klik for at angive en anden dato eller ingen deadline. Når korrekturens deadline udløber, kan korrekturlæsere ikke sende kommentarer.

Bemærk:

Hvis korrekturens deadline udløber, mens en korrekturlæser har dokumentet åbent i Acrobat, kan vedkommende sende kommentarer inden lukning af dokumentet.

8. Klik på Send.

Acrobat opretter en kopi af den delte korrekturfil med navnet [oprindeligt filnavn]_korrektur.pdf i den samme mappe som den oprindelige fil, du angav til korrekturen.

Start en mailbaseret korrektur

Når du starter en mailbaseret korrektur, udsender du en sporet kopi af PDF-dokumentet, som giver dig mulighed for at flette de kommentarer, du modtager. (Formularfelter i et PDF-dokument kan ikke udfyldes under korrekturen). Når du har startet en delt gennemgang, kan du også starte en mailbaseret gennemgang med den samme PDF-fil.

Start korrekturen

Inden du starter en mailbaseret korrektur, skal du sørge for, at dit e-mailprogram eller din webmailkonto er konfigureret til at fungere sammen med Acrobat.

1. Vælg VærktøjSend til kommentering.

Værktøjssættet Send til kommentering vises på den anden værktøjslinje.

2. Klik på Send til kommentering med mail.

3. Indtast oplysninger i dialogboksen Identitetskonfiguration, hvis du bliver bedt om det.

4. Angiv en PDF-fil, hvis den ikke allerede er åbnet, og klik derefter på Næste. Det PDF-dokument, du angiver, bliver masterfilen. Du fletter de kommentarer, du modtager fra korrekturlæserne, ind i denne fil.

5. Angiv korrekturlæsere ved at skrive deres mailadresser. Indsæt et semikolon eller et linjeskift mellem hver adresse. Klik på Adressekartotek for at vælge mailadresser fra dit adressekartotek i mailprogrammet eller webmailen.

6. Se og rediger mailinvitationen efter behov, og klik derefter på Send invitation.

7. Vælg en mailklient til at sende invitationen, og klik på Fortsæt.

En kopi af PDF-dokumentet sendes til korrekturlæserne som et vedhæftet dokument. Når denne vedhæftede PDF-fil åbnes, indeholder den kommenteringsværktøjer og instruktioner.

Flet kommentarer

Når du har modtaget kommentarer fra korrekturlæsere, kan du flette kommentarerne i PDF-masterdokumentet.

1. Når en korrekturlæser har sendt dig kommentarer, skal du åbne den vedhæftede fil i dit mailprogram. Hvis mailprogrammet ikke kan finde den oprindelige version af PDF-filen, beder det dig om at søge efter den.

Bemærk:

Det er muligt at videresende kommentarer til initiativtageren, hvis du ikke startede korrekturen. Du skal først flette disse kommentarer i din kopi af PDF-dokumentet. Send derefter kommentarerne (se Send kommentarer i e-mail). Hvis du allerede har sendt dine kommentarer, modtager initiativtageren kun nye kommentarer. Flettede kommentarer bevarer det oprindelige forfatternavn.

2. Hvis du har startet korrekturen, vil dialogboksen Flet kommentarer blive vist. Vælg en af følgende indstillinger:

Ja

Åbner masterkopien af PDF-dokumentet og fletter alle kommentarer ind i den. Gem master-PDF-dokumentet, efter kommentarerne er flettet ind i det.

Nej, åbn kun denne kopi

Åbner korrekturlæserens kopi af PDF-dokumentet med kommentarer. Hvis du vælger denne indstilling, kan du stadig flette kommentarer ved at vælge Kommentarer > Flet kommentarer ind i master-PDF-fil.

Annuller

Lukker korrekturlæserens PDF-dokument, som indeholder kommentarer.