Frågor och svar om InDesign 2015 och Mini Bridge

Mini Bridge, ett tillägg för arbete med resurser på paneler i Adobe InDesign, var baserat på föråldrad teknik och har tagits bort från InDesign.

Mini Bridge-panelen baserades på Flash-teknik som inte längre stöds och som behöver en fullständig översyn inför framtida användning. Eftersom våra kunder har andra alternativ för att få åtkomst till resurser har vi valt att dra tillbaka Mini Bridge-tekniken tills vidare.

Det går att komma åt och placera resurser i InDesign på många olika sätt.

• Du kan fortsätta använda Adobe Bridge för att komma åt resurser. Bridge är ett separat program men det är lättanvänd och mycket kraftfullare än Mini Bridge. Du kan installera (och öppna) Bridge direkt från InDesign.
  • Creative Cloud Libraries är en integrerad lösning för att få åtkomst till, organisera och dela resurser.
  • InDesign har även funktionen Arkiv > Montera för att söka bland och montera flera resurser i din layout