Från och med 25 september 2017 är High Sierra allmänt tillgängligt för Mac-användare att installera. Adobe har upptäckt de kompatibilitetsproblem som listas här nedan.

Om du upplever andra problem när du använder InDesign CC för Mac kan du skicka feedback till InDesign User Voice. Du kan också lämna feedback i InDesign CC genom att gå till Hjälp > Rapportera fel/lämna ett funktionsönskemål.

Versioner som berörs

Versioner som berörs InDesign CC 2017 och tidigare
Operativsystem macOS 10.13 High Sierra

Markörer visas som en pixlig ruta

När du har arbetat i InDesign ett tag visas markören som en pixlig ruta.

Lösning

Apple har släppt en tilläggsuppdatering till macOS High Sierra 10.13. Genom att installera uppdateringen korrigeras markörfelet i InDesign på macOS High Sierra. Mer information finns i Om säkerhetsinnehållet i macOS High Sierra 10.13-tilläggsuppdatering.

Återgivningsproblem vid zoomning och panorering

På grund av kompatibilitetsproblem med vissa grafikkort från Intel kan du uppleva återgivningsfel när du zoomar eller panorerar objekt i ditt dokument.

Vårt teknikteam samarbetar med Apple för att lösa orsaken till problemet.

Lösning

Inaktivera GPU för att åtgärda problemet.

1. I programfältet klickar du på ikonen för GPU-prestanda  för att visa GPU-prestandainställningarna i dialogrutan Inställningar.
  2. Avmarkera kryssrutan GPU-prestanda och klicka på OK.