Översikt över Digital Publishing Suite

Med verktygen och värdtjänsterna i Adobe Digital Publishing Suite kan utgivare skapa och distribuera publikationer på surfplattor som Apple iPad. Dessa digitala publikationer kallas för folios.

Med InDesign kan du skapa folios och förhandsgranska dem på en surfplatta och på en skrivbordsförhandsvisare. Du behöver dock en prenumeration på Digital Publishing Suite för att kunna skapa ett anpassat visningsprogram. Utgivare kan distribuera sina digitala publikationer via Apple Store eller Android Market. Du kan göra folios tillgängliga för utgivare som prenumererar på Digital Publishing Suite.

Adobe rekommenderar

Adobe rekommenderar
<a href="http://goo.gl/dgwni" shape="rect" >DPS-arbetsflöden: Översikt</a>
Colin Fleming

Med panelerna Folio Builder och Overlay Creator kan du skapa digitala publikationer för surfplattor.

Så här öppnar du panelerna:

Overlay Creator

Välj Fönster > Tillägg > Overlay Creator.

Folio Builder

Välj Fönster > Tillägg > Folio Builder.

Mer information om hur du skapar digitala publikationer för surfplattor finns på www.adobe.com/go/learn_dps_help_se.