Adobe Signin Sivuesitys-toiminto on käytettävissä Team-, Business- ja Enterprise-palvelutasoilla

Toiminnon kuvaus

Sivuesitys-toiminnon avulla käyttäjät, joilla on mahdollisuus käyttää leveää näyttöä, voivat hyödyntää selaimen leveyttä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kun toiminto on käytössä, Koontinäyttö- ja Hallinta-sivut täyttävät selaimen reunasta reunaan.

Käyttötapa

Kun toiminto on käytössä, kaikki tilin käyttäjät saavat ominaisuuden välittömästi käyttöönsä ja näkevät sivukoon, kun he säätävät selaimen leveyttä.

Koontinäyttö

wide_dashboard

Hallinta

wide_manage

Hallinta-sivulla on leveän näytön selaimen täyttämisen lisäksi kaksi muuta muutosta.

Sivun oikeassa alakulmassa ollut työkalupaneeli on siirretty paneelin oikealta puolelta ylös:

manage_page_-_toolspanelwithtabsontop

Mobiililaitteiden tuen parantamiseksi Hallinta-sivu kutistaa nyt työkalupaneelin, jos sivu on liian kapea.

Näyttöön tulee pieni välilehti, jolla työkalupaneeli voidaan tuoda näkyvään tilaan, ja kutistaa, jolloin palataan luettelonäkymään.

manage_page_-_toolspanelnarrow
manage_page_-_toolspanelnarrow2

Määritysasetukset

Toiminnon käyttöön ottamisen ja käytöstä poistamisen lisäksi ei ole muita vaihtoehtoja.

Toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

Sivuesitys-toimintoa voidaan säätää tilitasolla vain Adobe Sign -tilin hallinnoijan toimesta.

Ryhmätason säädöt eivät ole sallittuja.

Asetusta voidaan säätää valitsemalla: Tili > Tilin asetukset > Yleiset asetukset > Adobe Sign -sivun esittely

page_presentationsetting-accountlevel

Huomautus:

Tämä asetus ei vaikuta Adobe Signin kykyyn juoksuttaa sisällöt mobiililaitteissa uudelleen. Kyseinen toiminto on käytettävissä siihen katsomatta, onko Sivuesitys-toiminto otettu käyttöön vai ei.