Finn problemer som er løst i den nyeste utgivelsen av InDesign.

InDesign 2019 (versjon 14.0.2)

• Egenskapspanelet Flere alternativer skal huske brukerinnstillingne i hver økt
  • Slå AV justeringslayouten som standard i dialogboksen Marger og kolonner
  • Kan ikke åpne .icap-filer i InCopy 2019
  • Avsnittsskift (\r) endres til «avsnittsskilletegn» og avsnittsstilen i første setning endres til avsnittsstilen i den andre setningen når det 8000. tegnet er et Avsnittsskift
  • [macOS] Tekst/skriftsnitt inne i PDF-filen snus opp-ned når du importerer
  • InDesign krasjer mens du flytter siden mellom to dokumenter ved hjelp av musepekeren
  • Kopiering av gradering fra Illustrator til InDesign fungerer ikke
  • Bilder som dras, er ikke i riktig posisjon når regnearket roteres
  • InDesign krasjer ved søk etter spalteskifttegnet på GREP-fanen
  • Når du navigerer i rullegardinmenyene via tastaturet, vises ikke uthevingen av den valgte oppføringen
  • Ny tegnfarge som er opprettet i dialogboksen Avsnittsstil, legges ikke til i listen over farger
  • Oppdatering av innholdsfortegnelsen fører til at noen underordnede oppføringer slås sammen med den overordnede oppføringen
  • InDesign-dokumentet ser dårlig ut hvis Forhåndsvisningsbakgrunn er satt til Match temafarge på programnivå
  • Samme serienummer skal være tilgjengelig per bruker for gjeldende og eldre versjoner av InDesign
  • Direkte forhåndsvisning av fonter tilbakestilles etter en viss tid og blir vanskelig å jobbe med
  • InDesign henger mens du importerer et Word-dokument som inneholder et stort antall skrifter
  • Mens Word-dokumentet importeres, konverteres sluttnotene til en statisk tekst, og tegnstilen til sluttnotens referansenummer blir ikke brukt
  • Sett inn tekst-kommentaren på slutten av avsnittet er lagt til på feil sted ved import av PDF-kommentarer.
  • Alternativet Bruk tegnavstand i Juster-panelet blir utilgjengelig (grått)
  • InDesign på Windows skal alltid huske programstørrelsen og posisjonen
  • PDF-innstilling av Sider/regneark fra Forhåndsinnstillinger er ikke tilgjengelig i Publisher Online.
  • Innholdsavhengig tilpassing skal ikke brukes når koblinger oppdateres.
  • InDesign krasjer når du sletter en tekstramme som har innebygd innhold
  • InDesign krasjer mens du legger til en QR-kode i den siste cellen i tabellen
  • InDesign krasjer når en annen dialog, for eksempel Fil > Åpne, Innstillinger osv., aktiveres under arbeidsflyten for å pakke og eksportere PDF-er
  • Krasjer periodisk ved bruk av Koble fil på nytt fra panelet Egenskaper
  • [Kun Windows] Hvis du forsøker å åpne en fil fra Nylig-fanen i Start-arbeidsområdet, når avslutt for InDesign er startet, krasjer programmet
  • InDesign krasjer når du sletter PDF-kommentarer og importerer dem på nytt
  • [Kun Windows] InDesign krasjer ved oppstart med «PlugPlugOwl.dll»
  • InDesign henger ved oppstart på grunn av enkelte spesifikke skriftsett
  • InDesign krasjer mens du lagrer hvis du har lite diskplass
  • InDesign krasjer når du klikker for å fordele mellomrom
  • InDesign krasjer mens du åpner filen med manglende skrifter
  • Skriftmenyen viser bare 6–10 skrifttyper med 2x oppløsning
  • På kontrollpanelet har bruk av avstandsnummerfelt som sideverktøy forsvunnet
  • [kun macOS] InDesign kan ikke opprette eller åpne et dokument som er større enn 4,3 GB
  • InDesign krasjer når du bytter til Egendefinert arbeidsområde
  • Ingen plass finnes når en disposisjon opprettes for den vertikale teksten i fotnoten eller sluttnoten
  • Feil rekkefølge for tabulatortaster i panelet Egenskaper
  • Rullefeltet vises på Font-menyen når du bruker filteret Vis favorittfont, selv om det er få skrifter på den filtrerte listen
  • Tilordningen av hurtigtasten for panelet «Forhåndsvisning av EPUB-interaktivitet» fjernes når du klikker på avbryt i dialogboksen Hurtigtaster
  • Hvis teksten er for lang for tabellcellen, fører det til problemer ved oppdatering av innholdsfortegnelsen
  • InDesign-serveren mister ofte lisensen i produksjon
  • Administratorporten åpnes ikke når InDesign-serveren starter ved hjelp av Window Service
  • Effektpåvirkning ved bruk av proxy-bilder i utskriftsarbeidsflyten
  • [kun macOS] Problemer med paneltekstfelt for TextEditBoxWidget og MultilineTextEditBoxWidget
  • Innholdsavhengig tilpassing krasjer på InDesign-serveren
  • Tekstkomposisjon forventes i trådede tekstrammer
  • InDesign svarer ikke hvis snutten plasseres over et dokument to ganger
  • Merket tekst som inneholder sammenslåtte rader, oppretter en uventet tabell når den plasseres i InDesign
  • ccolwidth-attributtet for celler overholdes ikke under XML-import
  • InDesign krasjer mens du importerer IDMS som inneholder en merket tekstramme
  • I panelet Egenskaper er strenger for Fotnote og sluttnote inkonsekvente
  • Optimalisering av nettverksbruk for å forbedre ytelsen til skriftmenyen i InDesign

InDesign 2019 (versjon 14.0.1)

Rettinger for stabilitet

• InDesign krasjer når du importerer bestemte Word-filer.
  • InDesign krasjer når du bytter kontekst etter at du har lukket lysbildet Fargetonei panelet Egenskaper.
  • Når du legger til eller endrer formatering av tekst i en forankret tekstboks med Automatisk høydetilpasning aktivert, krasjer InDesign.
  • InDesign krasjer ved oppstart i enkelte scenarier.
  • InDesign krasjer når du importerer bestemte PNG-filer.
  • InDesign krasjer når du åpner rullegardinmenyen Stiler fra panelet Egenskaper for bestemte skrifter.
  • InDesign krasjer når du bruker Innholdsbasert tilpasning i visse situasjoner.
  • InDesign krasjer når du flytter tekstrammer med justering via Innrykk hit og Grunnlinjenett.

Hovedproblemer løst

• Responsen til tekstverktøyet er forsinket ved oppstart av programmet og når du bytter til Tekstverktøy.
  • Fargeinnstillinger i InDesign tilbakestilles til standardverdiene.
  • Når du bruker skriftstilen fra fanen Finn mer, legges stilnavnet til i skrifttypefeltet.
  • Kan ikke bruke skrifter hvis skrifter blir filtrert av Aktiverte Adobe-skrifter på fanen Finn mer.
  • Kan ikke eksportere PDF-er med enkelte forhåndsinnstillinger når en PDF som inneholder innebygde Type 3-skrifter, er plassert i dokumentet.
  • Kontrollpanelet blir blankt ved endring av størrelse når det ikke er dokket.
  • Ekstra plass legges til mellom tegn når du oppretter omriss.
  • Hvis du klikker på dokumentinstallerte skrifter fra skriftlisten, vises meldingen «Aktiver skrifter» og skriftene endres ikke.
  • Eksporter til PDF konverterer tekst med bestemte skrifter til Store bokstaver.
  • Nestede stiler fungerer ikke som forventet.

InDesign 2019 (versjon 14.0)

Rettinger for stabilitet

• InDesign krasjer når du aktiverer eller deaktiverer skrifter, hvis Finn skrift-varselet er aktivt.
  • InDesign henger ved oppstart med skadede innstillinger.
  • InDesign krasjer når du utelukker en ordfil fra placegun, hvis dialogboksen Importalternativer er åpen.
  • [Mac] InDesign krasjer når du bruker små bokstaver i et bestemt dokument.
  • [Mac] InDesign krasjer når du prøver å åpne dokumenter fra Google Drive.
  • InDesign krasjer når du klikker på Endre alle mens du endrer fotnotereferansen til etdobbeltbytetegn.
  • InDesign krasjer hvis PDF-forhåndsistillingens navn inneholder tegn fra utvidelse A for CJK Unified-ideogram.
  • InDesign krasjer når du flytter en rad som har en fotnote og en sluttnote.
  • InDesign krasjer når du bruker Finn/Endre for en tabell med sluttnoter.
  • InDesign krasjer når du roterer en PDF-fil ved hjelp av Transformer- eller Egenskaper-panelet.
  • InDesign krasjer når du åpner et bestemt dokument og arbeider med skrifttyper.
  • InDesign krasjer når du skriver et tegn i et dokument i konvertert tilstand.
  • InDesign krasjer når du plasserer et TIFF-bilde med en komplisert utklippsbane.
  • InDesign krasjer når du sorterer bokmerker i et bestemt dokument.
  • InDesign krasjer når du ruller i panelet Koblinger med tilpassede dataressurser.
  • [Mac] InDesign krasjer ved umiddelbart klikk etter tekstvalg.
  • InDesign krasjer når du utfører transformasjonshandlingen på en side.
  • InDesign krasjer ved oppstart i et bestemt proxy-miljø.
  • [Mac] InDesign krasjer ved oppstart på grunn av bestemte fargeprofiler.
  • [Mac] InDesign krasjer når du prøver å åpne en mal.
  • InDesign krasjer når du arbeider med en XML-fil som har en kode som slutter med en bokstav med aksent.
  • [Win] InDesign krasjer når du trykker på Ctrl + Z etter at du har flyttet en side fra ett dokument til et annet.
  • InDesign krasjer etter at du har slettet en hyperkobling i et bestemt dokument.
  • InDesign krasjer når du kopierer en tabell med en grafikkcelle som har grupperte bilder eller gruppert tekst.
  • InDesign krasjer ved oppstart i et bestemt miljø.
  • [Win] InDesign krasjer når du sletter et objekt.
  • InDesign krasjer når du slår apprammen av og på.
  • InDesign krasjer når du oppretter notater i Notater-panelet.

Nøkkelproblemer løst

• Avsnittoppretter endres når tekstrammen kopieres til et annet dokument.
  • Noen av bildene som er kodet ved hjelp av progressiv JPEG i InDesign, kan ikke plasseres.
  • Spesifikke skrifttyper oppdages ikke riktig når de er deaktivert fra FontBook.
  • Kan ikke endre knapper med koblingshandling og et mellomrom på slutten.
  • Egendefinert grunnlinjerutenett for en ramme vises ikke med mindre du flytter på rammen.
  • InDesign klipper tekst feilaktig fra en plassert PDF- eller Ai-fil.
  • InDesign henger i Windows, og verktøyet svarer ikke på Mac.
  • Glidefeltet for eksempeltekst i sammensatt skrift forsvinner.
  • InDesign krasjer når du sletter et tegn i bestemte dokumenter.
  • Kan ikke redigere grafikk som inneholder spesielle GB18030-tegn i filnavnet, i InDesign.
  • Dialogboksen Nytt layoutrutenett vises sammen med Cmd-N-dialogboksen når Forhåndsvisning er aktivert i dialogboksen Dokumentoppsett.
  • Kan ikke åpne en fil som inneholder spesielle GB18030-tegn i filnavnet eller filbanen, i InDesign.
  • Ugyldige tegn vises i HTML-forhåndsvisning når en HTML-kode med GB18030-tegn er satt inn i InDesign.
  • Konverter webadresser til hyperkoblinger fungerer ikke for bestemte dokumenter i et 64-biters system.
  • Hvis du installerer InDesign 2015 over InDesign 2017, angis InDesign 2015 som standardprogram for å åpne InDesign-dokumenter.
  • Layoutrutenettet endres ikke ved bruk av Angre-funksjonen hvis sidestørrelsen endres fra Dokumentoppsett.
  • Oversettelsen av overtrykk er feil i dialogboksen Eksporter i den japanske versjonen av InDesign.
  • Enheten for strøktykkelse kan ikke tilknyttes Format-delen på Objekt-fanen i dialogboksen Finn/endre.
  • Tekst i en plassert PDF ved bruk av Type 3-skrifter blir feilaktig konvertert til fylte polygoner.
  • Få prosjekter mangler fra SDKSample.sln.
  • Åpne SDK-prosjekter på LayersPanel kan ikke kompileres.
  • Dokumenter som er opprettet ved hjelp av en mal, har samme dokumentID som malen.
  • InDesign krasjer når du legger inn et tabulatortegn etter tekstvariabler, i en bestemt tilpasset innstilling for tabulatoravstand.
  • Tekst i en ramme gjenopprettes ikke når du sletter tekst fra den, hvis Balanser kolonner brukes på den andre teksten.
  • InDesign oppretter ikke riktig Kannada-språktegn.
  • InDesign krasjer når du høyreklikker på en tabell i Story Editor.
  • Kombinasjoner av tabellalternativene Fortsett med neste og Utvid alle fører til at InDesign krasjer.
  • InDesign reagerer ikke når du bruker hurtigtasten Merk alt for en stor fil.
  • Feil ME-tegn vises i en tabell når den åpnes i Story Editor.
  • Tekstfelt fra en plassert InDesign-fil ignorerer beskjæring.
  • Kan ikke kopiere eller lime inn strukturelementer hvis innholdet er hentet fra en datakilde for datafletting.
  • Kan ikke eksportere kombinasjoner av XML-tag og Aki før tegn til PDF.
  • [Mac] InDesign krasjer ved oppstart på macOS 10.14 (Mojave).
  • Data med nummerformatering i Excel importeres feil i InDesign.
  • InDesign reagerer ikke når du eksporterer et bestemt dokument til PDF.
  • Paneler lastes ikke riktig inn i tilpassede arbeidsområder.
  • Kan ikke kopiere og lime inn XML-elementer i et InDesign-dokument.
  • Ignorer alle fungerer ikke under stavekontrollen.
  • InDesign krasjer etter at du har gjort endringer i delen Marger og kolonner.
  • Rediger dialogboksen kryssreferanse åpnes ved [Alle avsnitt] i stedet for den valgte kryssreferansen.
  • En ensidig PDF som er eksportert fra Datafletting, har duplisert innhold etter andre side.
  • Musepekerens posisjon er ikke justert etter InDesign-menyer på ekstern HDMI-skjerm på grunn av at feil meny er utvidet.
  • Når du har plassert et .icml-dokument i InDesign er tilordningspanelet tomt.
  • [Mac] InDesign krasjer når du bytter skrift eller jobber med rullegardinmenyen.
  • Tilpasning av ramme overholdes ikke når Objektstil brukes.
  • [Win] Kan ikke opprette enkelte objekttyper i et nytt dokument.
  • InDesign krasjer hvis du lukker et dokument når en modal dialogboks vises.
  • Panelet Datafletting inneholder ikke alle forekomster av dataplassholdere når IDML-versjonen av filen (.idml) åpnes.
  • PDF-filen som er opprettet ved hjelp av Eksporter til PDF fra panelet Datafletting, inneholder ikke teksten på banen eller vanlige tekstobjekter er plassert på en masterside.
  • Effektene vises ikke riktig i PDF-filer som er eksportert fra InDesign.
  • Kan ikke legge til en avsnittstil i CC Libraries når Kniping er satt til Ingen.
  • [Mac] Kan ikke lagre en fil hvis navnet ble endret manuelt fra Finder da det fortsatt var åpent.
  • Størrelsen på enkelte paneler, for eksempel Verktøyhint, Adobe Color-tema og EPUB Preview, endres til standardstørrelse når du endrer størrelsen og åpner dem på nytt.
  • [Mac] Paneler som er tilkoblet til venstre for paneler, åpnes ikke fra ikonvisningen når Programramme er slått av.
  • [Win] Skriftstørrelsen endres når du har endret farge på en menykommando i menydialogen.
  • Tekst vises ujevnt når du plasserer en markør i en tekstramme fra Egenskaper-panelet.

Rettinger for skripter

• endnote.storyOffset returnerer feil verdi i historier med tabeller.
  • story.endnoteRanges.everyItem().getElements() returnerer bare den første endnoteRange i historien.
  • InDesign krasjer når du fjerner tekstområdet i lastet placegun som inneholder sluttnotene i tabellen.
  • findgrep()-funksjonen returnerer ikke riktig verdi av fotnoter.
  • Finner ingen sluttnoter i en tabell via skripting.
  • InDesign krasjer ved import av Excel-fil via skript når feil arknavn eller -område er angitt.
  • [Win] Du kan bare kjøre VB Script etter at du har startet InDesign i administratormodus minst én gang.