Finn ut hvordan du går gjennom et delt InDesign-dokument.

InDesign tilbyr intuitive kommenteringsverktøy som interessenter kan bruke for å gi tilbakemelding. Som interessent kan du gå gjennom det delte dokumentet når du mottar

• en privat kobling via et Creative Cloud-varsel og på e-post
  • en offentlig kobling via en kommunikasjonskanal

Her er en praktisk, visuell veiledning til hvordan du går gjennom et delt InDesign-dokument.

Plasser en knappenål
Veiledning for gjennomgang av delte dokumenter
A. Festeverktøy Bruk festeverktøyet til å feste eller flytte kommentarene dine for å indikere bestemte objekter i designet.
B. Uthev tekst  Velg teksten i dokumentet, og klikk på dette verktøyet for å utheve teksten.
C. Gjennomstrek tekst Velg teksten i dokumentet, og klikk på dette verktøyet for å gjennomstreke teksten.
D. Erstatt tekst Velg avsnittet i dokumentet der du vil erstatte tekst, og klikk på dette verktøyet for å begynne å legge til innholdet.
E. Tegneverktøy Merk merknader i fri form med farger.
F. @omtaler  Bruk for å nevne en bruker i en kommentar. Hvis du bruker dette alternativet, mottar de nevnte leserne et varsel på e-post og i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Når du klikker på varselet, får du tilgang til den refererte kommentardelen i designet.

Før du fortsetter

Før du begynner å kommentere et delt dokument, må du oppdatere nettleservinduet for å se de siste oppdateringene som er gjort for designen.

Legge til kommentarer

Etter at du har mottatt InDesign-dokumentet, åpner du dokumentet i en nettleser og bruker et feste- eller tegneverktøy for å gi tilbakemelding til designeren. Når du jobber med en offentlig kobling, kan du også velge å svare som gjest.

For å gjøre det enklere å administrere kommentarene, anbefaler Adobe at anmeldere oppretter en Adobe ID før de legger til kommentarer.

Noen av tekstredigerings- og tegneverktøyene du kan bruke når du legger til kommentarer i dokumentet:

Oppheve markeringen av en kommentar som løst

Hvis kommentarene dine har blitt uriktig merket som løst, klikker du på Flere alternativer... og velger Flytt til Uløst.

del for gjennomgang
flytt kommentaren til uløst

Hva skjer nå?

Vi har hjulpet deg med å komme i gang med å legge til kommentarer i de delte designene. Ta et skritt videre og finn ut hvordan du administrerer gjennomgangskommentarer i InDesign. Hvis du vil opprette nye gjennomganger, kan du lære hvordan du deler og samarbeider om InDesign-dokumenter.

Har du et spørsmål eller en ide?

Ask the community

Hvis vil stille et spørsmål eller har en ide du vil dele, kan du delta i fellesskapet for Adobe InDesign. Vi vil gjerne høre fra deg og gjøre ting enda bedre.