Funna problem har åtgärdats i den senaste versionen av InDesign CC.

InDesign CC 2019 (version 14.0.1)

Stabilitetskorrigeringar

• InDesign kraschar vid import av vissa ordfiler.
  • InDesign kraschar vid byte av kontext efter att reglaget Ton har avfärdats i panelen Egenskaper.
  • InDesign kraschar vid tillägg eller formateringsändring av text i en förankrad textruta när Automatisk anpassning av höjd är aktiverat.
  • InDesign kraschar vid start i vissa scenarion.
  • InDesign kraschar vid import av vissa PNG-filer.
  • InDesign kraschar vid öppning av listrutan Stilar från panelen Egenskaper för vissa specifika typsnitt.
  • InDesign kraschar vid användning av Innehållsmedveten passning under vissa förutsättningar.
  • InDesign kraschar vid flyttning av textramar med Indrag till hit och justering av Baslinjerutnät.

Viktiga problem har åtgärdats

• Svaret från textverktyget är försenat vid start av programmet och vid byte till textverktyg.
  • Färginställningarna i InDesign återgår till standard.
  • Applicering av teckensnittsstil från fliken Hitta mer lägger till stilnamn i fältet typsnittfamilj.
  • Kan inte använda teckensnitt om teckensnitt filtreras av Aktiverade Adobe-teckensnitt i fliken Hitta mer.
  • Det går inte att exportera PDF med vissa förinställningar när en PDF med inbyggt typ 3-teckensnitt är placerat i dokumentet.
  • Kontrollpanelen, när den inte är dockad, blir blank när storleken ändras.
  • Extra utrymme läggs till mellan tecken när kontur skapas.
  • Om du klickar på ett dokumentinstallerat teckensnitt från teckensnittslistan visas ett meddelande om att "Aktivera teckensnitt" och teckensnittet ändras inte.
  • Exportera till PDF konverterar text med vissa teckensnitt till versaler.
  • Kapslade stilar fungerar inte som förväntat.

InDesign CC 2019 (version 14.0)

Stabilitetskorrigeringar

• InDesign kraschar när du aktiverar eller inaktiverar teckensnitt, om Sök teckensnitt är aktivt.
  • InDesign slutar svara vid start med korrupta inställningar.
  • InDesign kraschar när du undandrar en word-fil i placegun, om dialogrutan Importeringsalternativ är öppen.
  • [Mac] InDesign kraschar när du använder kapitäler i ett visst dokument.
  • [Mac] InDesign kraschar när du försöker öppna dokument från Google Drive.
  • InDesign kraschar om du klickar på Ändra alla medan du ändrar fotnotreferens till dubbel-byte tecken.
  • InDesign kraschar om PDF-förinställt namn innehåller CJK Unified Ideographs Extension B-tecken.
  • InDesign kraschar medan du flyttar en rad med fotnot och slutnot.
  • InDesign kraschar medan du använder Hitta/Ändra för en tabell med slutnoter.
  • InDesign kraschar samtidigt som du roterar en PDF med hjälp av Transform-panel eller Egenskaper-panel.
  • InDesign kraschar när man öppnar ett specifikt dokument och arbetar med teckensnitt.
  • InDesign kraschar när du skriver ett tecken i ett dokument i konverterat tillstånd.
  • InDesign kraschar samtidigt som du monterar en TIFF-bild med komplexa urklippsbana.
  • InDesign kraschar medan du sorterar bokmärken i ett visst dokument.
  • InDesign kraschar medan du rullar i länkpanelen med anpassade datatillgångar.
  • [Mac] InDesign kraschar omedelbart efter textval.
  • InDesign kraschar när du utför omvandlingsoperation på en sida.
  • InDesign kraschar vid start i en viss proxymiljö.
  • [Mac] InDesign kraschar vid start på grund av specifika färgprofiler.
  • [Mac] InDesign kraschar när du försöker öppna en mall.
  • InDesign kraschar medan du arbetar med en XML-fil med en tagg som slutar med ett bokstav med accent.
  • [Win] InDesign kraschar när Ctrl + Z trycks ner efter att ha flyttat en sida från ett dokument till ett annat.
  • InDesign kraschar efter radering av hyperlänken i ett visst dokument.
  • InDesign kraschar vid kopiering av en tabell med en grafikcell som har grupperad text/bilder.
  • InDesign kraschar vid start i en viss miljö.
  • [Win] InDesign kraschar när du raderar ett objekt.
  • InDesign kraschar medan du växlar App Frame på och av.
  • InDesign kraschar medan du skapar anteckningar i Notes-panelen.

Viktiga problem har åtgärdats

• Paragraph composer ändras när textramen kopieras till olika dokument.
  • Det går inte att placera en del av bilderna, som kodats med progressiv JPEG, i InDesign.
  • Specifika typsnitt upptäcks inte exakt när de är avaktiverade från FontBook.
  • Det går inte att ändra knappar med länkåtgärd och utrymme i slutet.
  • Anpassad grundlinje för en ram är inte synlig om inte ramen flyttas.
  • InDesign klipper felaktigt text från en monterad PDF- eller Ai-fil.
  • InDesign hänger på Windows och verktyget blir icke-responsivt på Mac.
  • Slidefältet för provtexten i sammansatta teckensnitt försvinner.
  • InDesign kraschar när du raderar ett tecken i vissa dokument.
  • Kan inte redigera grafik, som innehåller några speciella GB18030 tecken i filnamnet, i InDesign.
  • Dialogrutan New Layout Grid visas tillsammans med dialogrutan Cmd-N när "Preview" är markerat i dialogrutan Dokumentinställningar.
  • Kan inte öppna en fil, som innehåller några speciella GB18030 tecken i filnamnet, i InDesign.
  • Skräptecken visas i HTML-förhandsgranskning när en HTML-kod med GB18030-tecken läggs in i InDesign.
  • Konvertera webbadresser till hyperlänk fungerar inte för specifika dokument på ett 64-bitars system.
  • Att Installera InDesign CC 2015 över InDesign CC 2017 gör InDesign CC 2015 till standardprogram för att öppna InDesign-dokument.
  • Layoutnätet ändras inte vid ångra om sidstorleken ändras från dokumentinställningen.
  • Översättningen av kalkylblad är felaktig i dialogrutan Exportera för den japanska versionen av InDesign.
  • Enheten för slagvikt kopplas inte till Format-sektionen i fliken Objekt i dialogrutan Hitta / Ändra.
  • Text i en placerad PDF med hjälp av typ 3-teckensnitt omvandlas felaktigt till fyllda polygoner.
  • Få projekt saknas från SDKSample.sln.
  • LayersPanel Open SDK-projekt misslyckas med att kompilera.
  • Dokument som skapats med en mall har samma dokumentID som mallen.
  • InDesign kraschar medan du lägger in flikledare efter textvariabler, i en specifik anpassad flikavståndsinställning.
  • Text i en ram återskapas inte om man raderar text från den, om den andra texten har balanskolumner som tillämpas på den.
  • InDesign skapar inte rätt Kannada-språktecken.
  • InDesign kraschar när du högerklickar på en tabell i Story Editor.
  • Kombination av Fortsätt med nästa och Omfattar alla tabellalternativ orsakar InDesign att krascha.
  • InDesign svarar inte när man utför Markera allt-operationer på en stor fil.
  • Felaktiga ME-tecken visas i en tabell när den öppnas i Story Editor.
  • Textrutan från en monteras InDesign-fil ignorerar beskärning.
  • Kan inte kopiera eller klistra in strukturelement om innehållet är från datakälla för datakoppling.
  • Det går inte att exportera kombinationen av XML-tagg och Aki före char till PDF.
  • [Mac] InDesign kraschar vid start på macOS 10.14 (Mojave).
  • Data med nummerformatering i Excel importeras felaktigt i InDesign.
  • InDesign svarar inte medan man exporterar ett specifikt dokument som PDF.
  • Paneler laddas inte korrekt i anpassad arbetsyta.
  • Det går inte att kopiera och klistra in XML-element i ett InDesign-dokument.
  • Ignorera alla fungerar inte under stavningskontroll.
  • InDesign kraschar efter att ändringar har gjorts i dialogrutan Marginaler och kolumner.
  • Redigera kryssreferensdialogrutan öppnas i [Alla stycken] istället för den valda korsreferensen.
  • Ensidig PDF som exporteras från datakoppling har dubbletter efter andra sidan.
  • Muspekarpositionen är inte inriktad på InDesign-menyerna på extern HDMI-bildskärm på grund av vilken fel meny som utökas.
  • Uppdragspanelen är tom när ett .icml-dokument placeras i InDesign.
  • [Mac] InDesign kraschar medan du ändrar teckensnittet eller arbetar med teckensnittsmenyn.
  • Rammontering används inte när objektstil används.
  • [Win] Det går inte att skapa en del objekttyper i ett nytt dokument.
  • InDesign kraschar när man stänger ett dokument när modal dialog visas.
  • Data-fusionspanelen innehåller inte alla instanser av data-platshållare när .idml-versionen av filen öppnas.
  • PDF skapad med hjälp av Exportera till PDF från datafältfönstret innehåller inte texten på sökvägen eller vanliga textobjekt placerade på en mastersida.
  • PDF som exporteras från InDesign visar inte effekterna korrekt.
  • Det går inte att lägga till en styckeformat till CC-biblioteken när Kerning är inställd som Ingen.
  • [Mac] Kan inte spara en fil om namnet har bytt namn manuellt från Finder medan det fortfarande är öppet.
  • Storleken på vissa paneler, till exempel verktygstips, Adobe Color Theme och EPUB Preview, ändras till standard efter att du har ändrat storlek och öppnat dem igen.
  • [Mac] Paneler kopplade till vänster om paneler öppnas inte från ikonvisningen när appramen är avstängd.
  • [Win] Teckensnittstorlek ändras när du ändrar färg på ett menykommando i menydialogrutan.
  • Text visas rörigt om en markör placeras i en textram från Egenskaper-panelen.

Skript fixar

• endnote.storyOffset returnerar fel värde i lagrade tabeller.
  • story.endnoteRanges.everyItem().GetElements() returnerar bara den första endnoteRange som lagrats.
  • InDesign kraschar medan du tar bort textområdet i laddad platshållare som innehåller slutnoter i tabellen.
  • findgrep() funktionen returnerar inte rätt värde för fotnoter.
  • Det gick inte att hitta en slutnot i en tabell via skript.
  • InDesign kraschar vid import av excel-fil via skript när felaktigt arknamn eller -intervall är inställt.
  • [Win] Visual Basic-skript kan bara köras efter att InDesign startats minst en gång i adminläge.