Een opmerking toevoegen aan een transactie

Als een transactie is verzonden, kunt u er een persoonlijke notitie aan toevoegen op de pagina Beheren. Deze opmerking is alleen zichtbaar voor de gebruiker die deze heeft ingevoerd en kan alleen worden weergegeven op de pagina Beheren van het tabblad Opmerkingen.

Voorbeeld van een opmerking op de pagina Beheren

Snelle stappen

1. Ga naar de pagina Beheren.
  2. Klik één keer op een transactie.
  3. Klik op het tabblad Opmerkingen rechtsonder op de pagina.
  4. Voer een opmerking in het veld in.
  5. Klik op Opmerking opslaan.

Stap voor stap

1. Om een opmerking aan een transactie toe te voegen, gaat u naar de pagina Beheren en klikt u één keer op de overeenkomst om deze te selecteren. Vervolgens klikt u op het tabblad Opmerkingen rechtsonder op de pagina.

Navigeren naar het tabblad Opmerkingen
  2. Typ een opmerking in het veld en klik op Opmerking opslaan.

Opmerking opslaan
  3. Overeenkomsten met opmerkingen hebben een klein opmerkingenpictogram links van de datum van de overeenkomst op de pagina Beheren.

Voorbeeld van het pictogram voor opmerkingen

Opmerking:

Als u de tekst in het opmerkingenveld wist en klikt op de knop Opmerking opslaan, worden de opmerking en het pictogram voor de transactie gewist.