De Adobe Sign-functie voor het verbergen van navigatie met instructies tijdens het ondertekeningsproces is beschikbaar voor het Enterprise-serviceniveau

Beschrijving van de functie

Standaard krijgen alle ontvangers navigatie met instructies te zien die ze naar het volgende toegewezen veld leidt.

Zowel de pijl Start/Volgende als de teller voor vereiste velden (rechtsboven in het venster) leidt de ontvanger naar het volgende vereiste veld op het formulier.

Normal Navigation

Als de schermnavigatie is verborgen, moet de ontvanger door de volledige tekst schuiven om geplaatste velden te detecteren en kan hij de inhoud van de overeenkomst niet gewoon overslaan.

Wanneer de navigatie is verwijderd, wordt de pijl Start/Volgende ook verwijderd. De teller voor de vereiste velden rechtsboven toont alleen het aantal resterende verplichte velden, maar fungeert niet als een koppeling om de ontvanger naar dat veld te verplaatsen.

Hidden Navigation

Het gebruik van de functie

Afzenders hoeven geen extra handelingen uit te voeren.  De instelling bepaalt alle overeenkomsten onder het account/de groep.

Ondertekenaars ontvangen al dan niet navigatie met instructies, afhankelijk van de manier waarop de instelling is geconfigureerd:

• Alle (Standaard) - deze instelling schakelt navigatie met instructies in voor Alle ontvangers van de overeenkomst
  • Intern - de instelling Intern schakelt navigatie met instructies alleen in voor ontvangers die voorkomen in uw Adobe Sign-account.
    • Houd er rekening mee dat met de gebruikers van uw Adobe Sign-account niet hetzelfde wordt bedoeld als de gebruikers in uw bedrijf.  Een 'interne' gebruiker is een gebruiker van wie het e-mailadres als een Gebruiker voorkomt in uw gebruikerslijst. De status van de gebruiker is niet relevant.
  • Extern - alleen externe ontvangers krijgen navigatie met instructies te zien.
    • Externe gebruikers hebben een e-mailadres dat niet wordt vermeld als een gebruiker in uw Adobe Sign-account.
  • Geen - geen enkele ontvanger krijgt navigatie met instructies te zien.

De functie in- en uitschakelen

De functie Ontvangers door de formuliervelden navigeren bij het invullen en ondertekenen van overeenkomsten is standaard ingeschakeld voor alle ontvangers van het account.

Beheerders op accountniveau kunnen de instelling als volgt configureren: Account > Accountinstellingen > Voorkeuren handtekening > Ontvangers door de formuliervelden navigeren bij het invullen en ondertekenen van overeenkomsten

Instellingen op groepsniveau zijn toegestaan en overschrijven de waarden op accountniveau voor de groep.

De instellingen op groepsniveau staan momenteel niet in de gebruikersinterface, dus neem contact op met de Ondersteuning van Adobe Sign als u instellingen op groepsniveau wilt implementeren.

NAv to Setting