Wijzig de naam van een bibliotheeksjabloon

De naam van een sjabloon wijzigen is eenvoudig en doet u in enkele stappen. Wijzig de naam van uw oude sjablonen om te voldoen aan revisies of markeer verouderde sjablonen die u wilt bewaren.

Opmerking:

Alleen de gebruiker die de sjabloon heeft gemaakt kan deze sjabloon bewerken of verwijderen.

Snelle stappen

1. Ga naar de pagina Beheren.
  2. Klik op Bewerken naast de bibliotheeksjabloon.
  3. Voer een nieuwe naam in het vakje Sjabloonnaam.
  4. Klik op Opslaan.

Stap voor stap

1. Klik op Beheren, zoek het sjabloon die u wilt bewerken en klik op de koppeling Bewerken naast de naam van de sjabloon.

2. Klik in het veld naast Sjabloonnaam en wijzig de naam van het sjabloon naar de gewenste naam. Wanneer u klaar bent, klikt u op Opslaan om de wijzigingen vast te leggen.

Tips van technische ondersteuning

• Zelfs als u alle gebruikers in uw account hebt toegestaan om het sjabloon te gebruiken (via de ingestelde toelatingen), bent u de enige persoon die hem kan veranderen.
  • Wanneer u een document bewerkt, sla dan regelmatig op! Door te klikken op de knop Opslaan keert u terug naar de pagina Beheer, maar dat is beter dan dat u uw werk verliest.