Een rapport maken

Met Adobe Document Cloud voor ondernemingen - Premium-accounts kunt u een rapport uitvoeren voor transacties die zijn verzonden door gebruikers in het account. Het rapport genereert diverse grafieken die het ondertekeningspercentage en de gemiddelde tijd voor ondertekenen weergeven. U kunt ook een CSV-bestand exporteren met de onbewerkte gegevens die op basis van het rapport zijn gegenereerd.

Snelle stappen

1. Klik op Rapporten.
  2. Klik op Nieuw rapport maken.
  3. Parameters instellen voor het rapport (zie derde gedeelte).
  4. Klik op Rapport uitvoeren.

Stap voor stap

1. Om een rapport te genereren klikt u op het tabblad Rapporten en vervolgens op Een nieuw rapport maken.

1. Create New Report
  2. Stel de verschillende parameters in om het resulterende rapport naar wens aan te passen en klik op Rapport uitvoeren. In het volgende gedeelte worden accountparameters beschreven.

2. Run Report
  3. De pagina met de rapportresultaten wordt geopend met daarop de gegevens die zijn gebaseerd op uw parameters.

3. Produced Report

Rapportparameters

Interval

In de sectie Interval kunt u gegevens van een vooraf gedefinieerd tijdsbestek of aangepast datumbereik verzamelen.

01a - R

Gebruikers en groepen

Met Gebruikers en groepen kunt u specifieke gebruikers of groepen kiezen om informatie te verzamelen.

01b - R

Documenten

In het documentengebied kunt u bepaalde bibliotheekdocumenten opgeven die zijn verzonden.

01c - R

Documentnaam

Met deze optie kunt u gedeelten van de documentnaam opnemen in de rapportzoekopdracht.

01d - R

Mega-ondertekening

Selecteer deze optie als u mega-ondertekeningstransacties in uw rapport wilt opnemen.

01e - R

Verschillende rapportgegevens

Met de laatste vier instellingen op de pagina kunt u het resulterende rapport en de bijbehorende grafieken wijzigen of een andere vorm geven.

01f - R

Rapportgegevens en opties

Rapport bijwerken met huidige gegevens

Deze koppeling vernieuwt het rapport, zodat ook de meest recente transacties zijn opgenomen.

Update with current data link

Rapport opslaan

Met de optie Rapport opslaan kunt u dit rapport opslaan. U kunt het rapport opnieuw openen door op het tabblad Rapporten te klikken.

Save Report

Rapport delen

Met deze optie kunt u dit specifieke rapport met een e-mailadres delen en een aangepast bericht opnemen.

Share Report

Rapport inplannen

De optie Rapport inplannen gebruikt de huidige instellingen van het rapport om een automatisch periodiek rapport (dagelijks, wekelijks of maandelijks) te genereren. Hier kunt u ook aangeven naar welke ontvangers u het periodieke rapport wilt verzenden.

Schedule Report

Rapportgegevens exporteren

Klik op Rapportgegevens exporteren om een CSV-bestand te downloaden met de onbewerkte gegevens die in het rapport zijn gegenereerd.

Opmerking:

Veldgegevens worden standaard niet opgenomen in het CSV-rapportbestand. Als u de veldgegevens van ondertekende overeenkomsten wilt exporteren, moet uw accountbeheerder een ticket openen bij Ondersteuning.

Export Report Data

Printervriendelijk rapport

In het printervriendelijke rapport zijn de verschillende grafieken verwijderd en worden alleen de getallen weergegeven.

Printer FRiendly