Een ondertekend exemplaar van een overeenkomst uploaden

Als uw ontvanger een document ondertekent en het naar u terugstuurt buiten Adobe Sign om, kunt u dat document weer uploaden naar Adobe Sign en uw bestanden op orde houden.

Snelle stappen

1. Ga als afzender van de overeenkomst naar de pagina Beheren.
  2. Klik één keer op de overeenkomst onder de categorie Verzonden voor ondertekening.
  3. Klik op Een ondertekend exemplaar uploaden in de rechterbovenhoek.
  4. Voer een bericht in.
  5. Klik op Bestand kiezen en kies het ondertekende document.
  6. Schakel het vakje Ik verklaar dat dit geüploade document een ondertekend exemplaar is van... in
  7. Klik op Uploaden.

Stap voor stap

1. Als u de afzender van de overeenkomst bent:

• Navigeer naar de categorie Beheren > Verzonden ter ondertekening
    • Klik op de overeenkomst waarnaar u het ondertekende document wilt uploaden
    • Klik op het tabblad Historie voor de overeenkomst
    • Zoek in de Historie-lijst naar de ontvanger die het ondertekende document heeft verschaft en klik op de koppeling Een ondertekend exemplaar uploaden
    Nav to Agreement History
  2. Typ een bericht als u het ondertekende exemplaar uploadt.

Dit bericht wordt verzonden naar de oorspronkelijke ondertekenaar, zodat deze weet dat u het bestand in het systeem hebt gezet en dat het ondertekeningsproces op schema ligt.

3. Klik op Bladeren.

Selecteer het ondertekende document dat u wilt uploaden en klik op Openen in het dialoogvenster voor het openen van een bestand.

U kunt ook dubbelklikken op het document dat u wilt gebruiken.

4. Schakel het vakje Ik verklaar dat dit geüploade document een ondertekend exemplaar is van... in

Klik op Uploaden.

2_upload_page
  5. Succes! Wanneer u nu dit document bekijkt op de pagina Beheren, ziet u het in de categorie Ondertekend. Het document dat u hebt geüpload staat op zijn plaats.

Success Banner

Opmerking:

Als het document naar buiten het Adobe Sign-systeem wordt gestuurd, worden alle Adobe Sign-velden vanaf dat punt verwijderd uit het document. (Dus als er ondertekenaars zijn die nog wachten om dit document te ondertekenen, hebben zij alleen een automatisch gegenereerd veld Handtekeningenblok om hun handtekening en e-mailadres in te voeren.)

Het geüploade document wordt goed weergegeven bij de gebeurtenissen in het tabblad Historie

4. Upload Reporeted on History

en in het Controlerapport

5. Uploaded Audit Report