Ange de lokaliserade inställningarna på systemnivå i Windows och Mac OS som ska användas av alternativet Matcha OS-språk i Creative Cloud Packager

Om du använder Creative Cloud Packager för att skapa paket och väljer alternativet Matcha OS-språk installeras produkterna på det språk som har angetts i de lokaliserade inställningarna i värdsystemet.

När installationsprogrammet körs kontrollerar det värdsystemets språkversion. Den kontrollen utförs på systemnivå. Om språket som produkterna ska installeras på har angetts för en användare (eller en grupp användare) kommer produkterna inte att installeras på det språket, utan istället på språket som har ställts in på systemnivå.

För att garantera att produkter installeras på ett specifikt språk måste du kontrollera att språkversionen har ställts in på systemnivå.

Följ anvisningarna som beskrivs i Microsofts dokument för att ändra språkversion och region på Windows OS.

För Mac OS, gör enligt följande:

Ändra språk och region

Det här avsnittet beskriver de steg som krävs för att ändra språk och region på en dator med Mac och Windows.

MAC

Det finns 2 sätt att ändra systemspråket:

1. Genom kommandotolken

Använd följande kommando för att ändra operativsystemets språk på systemnivå:

sudo defaults write .GlobalPreferences AppleLocale sv_SE

Installationsprogrammet Creative Cloud Packager upptäcker sedan det nya språket.

2. Genom Systeminställningarna

Gör enligt följande för att ändra språk Mac OS:

1. Öppna ett terminalfönster.

2. Använd följande kommando för att öppna systeminställningarna:

sudo /Applications/System/Preferences.app/Contents/MacOS/System\ Preferences

3. Ange administratörens lösenord när du uppmanas göra det.

4. Ange språk och region enligt önskemål i systeminställningarna.

5. Starta om datorn.