Creative Cloud Packager | Inloggningsproblem i Windows

Problem

Om du loggar in i Creative Cloud Packager från en Windows-dator visas denna varning:

Du måste installera de senaste uppdateringarna av Windows och/eller dina Adobe-program.

Viktigt:

Även om du kan logga in i Creative Cloud Packager rekommenderar vi att du gör detta. Adobe kommer att uppdatera sina inloggningstjänster. Därefter kommer du inte längre att kunna logga in i Packager utan att lösa problemet som ovan.

Inloggningsvarning

Lösning

Så här åtgärdar du problemet:

1. Avsluta Packager om programmet är i gång.

2. Ladda ner följande zip-arkiv

Hämta

Ovanstående zip-arkiv innehåller denna körbara fil:

AASIapp.exe

3. Kopiera (och ersätt) den extraherade körbara filen till följande plats:

C:\Program (x86)\Common Files\Adobe\OOBE\PDApp\P7

4. Starta om Packager.

Följande inloggningsskärm visas_

Inloggning i Packager