Följande problem kan uppstå om du använder dvd-skivor för CC 2015 för att skapa paket med offlinemedia.

Obs!

Hämta alltid de senaste uppdateringarna från Creative Cloud.

Problem

Fuse CC startar inte och ett felmeddelande visas om att MSVCR120.dll saknas.

Lösning

Hämta Visual C++ Redistributable för Visual Studio 2012 Update 4 på Microsofts webbplats och installera det på din dator. Detta korrigerar felet med att DLL saknas i Fuse CC.

Obs!

Fuse CC är endast tillgängligt på engelska.

Problem

Användare kan inte installera Fireworks CS6 och Flash Builder 4.7 i prenumerationsläge, om inte en annan Creative Cloud-produkt redan är installerad på datorn.

Lösning

Fireworks CS6 och Flash Builder 4.7 innehåller inte den senaste versionen av Adobe Setup Utility. Gör något av följande:

• Distribuera och installera en CC 2014-produkt innan du installerar dessa program
  • Starta Fireworks CS6 eller Flash Builder 4.7 i utvärderingsläge och logga in med det ID som har en kopplad prenumeration.

Problem

Användare kan inte installera Acrobat Pro DC som offlinemedia med Creative Cloud Packager.

Lösning

Installera Acrobat Pro DC direkt från dvd:n.

Problem

När du installerar ett serialiserat paket som skapats i Creative Cloud Packager som innehåller InDesign CC 2015 och InCopy CC 2015 och du har avmarkerat alternativet att installera Creative Cloud-datorprogrammet, visas följande fel vid den första starten av produkten:

”Adobe Creative Cloud krävs för att lösa problemet. Men det saknas eller är skadat. Hämta och installera en ny kopia av Adobe Creative Cloud...”

Lösning

En ny version av Creative Cloud Packager är tillgänglig. När du uppmanas till det hämtar du den senaste versionen av CCP och skapar paketet.