Sovelluksen käyttöliittymä liian suuri | Windows

InDesign CC 2014- ja Illustrator CC 2014 -sovellusten käyttöliittymä on liian suuri Windows-laitteissa, kun skaalausasetuksena on vähintään 125 %.

Jos Adobe Illustrator CC 2014- tai Adobe InDesign CC 2014 -sovelluksen käyttöliittymä on liian suuri ja vaikea käyttää, muuta näytön asetuksia seuraavia ohjeita noudattamalla.

Ratkaisu: Pienennä Windowsin skaalausasetusta 100 prosenttiin

1. Siirry Windowsin Ohjauspaneeliin.
  2. Valitse Ulkoasu ja mukauttaminen -välilehti.
  3. Valitse Näyttö-osiosta Suurenna tai pienennä tekstiä tai muita kohteita.
  4. Valitse kolmesta vaihtoehdosta Pienempi – 100 %.
Skaalausasetuksen pienentäminen

Huomautus:

Voit valita minkä tahansa asetuksen, joka on pienempi kuin 125 %, saadaksesi Adobe InDesignia tai Illustratoria vastaavan tuloksen. Jos haluat määrittää mukautetun tekstin koon (DPI), valitse Määritä mukautettu tekstin koko (DPI) ja määritä haluamasi prosenttiarvo. Lisätietoja tästä asetuksesta saat siirtymällä Windows 7:n ohjeeseen ja valitsemalla kohdan Mukautetun DPI-skaalan luominen.

Mukautetun ympäristömuuttuja-arvon lisääminen

Windowsin skaalausasetukset vaikuttavat yleisesti Windowsin näytön esittämiseen. Kun lisäät ympäristömuuttuja-arvon, voit hallita pelkkiä InDesign CC 2014- ja Illustrator CC 2014 -asetuksia, jolloin asetukset eivät vaikuta Windowsin näyttöön yleisesti.

1. Napsauta työpöydältä Tietokone-kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
  2. Valitse avautuvan Järjestelmä-ikkunan vasemmasta reunasta Järjestelmän lisäasetukset.
  3. Siirry Järjestelmän ominaisuudet -ikkunan Lisäasetukset-välilehdelle ja valitse Ympäristömuuttujat.
  4. Napsauta Järjestelmämuuttujat-kohdasta Uusi. Jos haluat rajata asetuksen koskemaan ainoastaan parhaillaan kirjautuneena olevaa käyttäjää, voit määrittää asetuksen ennemmin kohtaan Käyttäjämuuttujat.
  5. Kirjoita Uusi järjestelmämuuttuja -ikkunassa Muuttujan nimi -kenttään UI_SCALE_FACTOR.
  6. Anna Muuttujan arvo -kenttään luku 1.
  7. Valitse OK.
Uusi Järjestelmämuuttuja -valintaikkuna

Lisätietoja

InDesignin ja Illustratorin CC 2014 -versioiden jälkeen näiden sovellusten käyttöliittymät mukautettiin käyttöjärjestelmän skaalausasetuksiin. Mukautus otettiin ennen käyttöön skaalausasetuksen ollessa vähintään 125 %, jolloin käyttöliittymästä tuli liian suuri. Kun Windowsin skaalausasetus taas on alle 125 %, mukautus otetaan käyttöön 100 prosentin skaalauksella, kuten Illustratorissa ja InDesignissa.

Oletko uusi käyttäjä?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa

Adobe MAX

Luovuuskonferenssi

14.–16.10. Miami Beach ja verkossa