InDesign 2015:n ja Mini Bridgen usein kysytyt kysymykset

Mini Bridge, Adobe InDesignin paneelissa resurssien käytön mahdollistava laajennus, perustui vanhentuneeseen tekniikkaan, ja se on poistettu InDesignista.

Mini Bridge ‑paneeli perustui Flash-tekniikkaan, jota ei enää tueta, ja se on tämän vuoksi suunniteltava kokonaan uudelleen. Ottaen huomioon, että asiakkaamme pystyvät käyttämään resursseja myös muilla tavoin, päätimme poistaa Mini Bridge ‑tekniikan käytöstä, ja lisäsimme ominaisuuden tuleviin suunnitelmiimme.

Voit käyttää InDesignissa olevia resursseja ja sijoittaa ne usealla eri tavalla.

• Voit käyttää resursseja edelleen Adobe Bridgen kautta. Bridge on erillinen sovellus, mutta sitä on helppo käyttää, ja se on paljon tehokkaampi kuin Mini Bridge. Voit asentaa Bridgen (ja avata sen) suoraan InDesignista.
  • Creative Cloud Libraries tarjoaa sovelluksen sisäisen ratkaisun resurssien käyttöä, järjestelyä ja jakamista varten.
  • InDesignin Tiedosto > Sijoita ‑toiminto mahdollistaa myös useiden asetteluun sisältyvien resurssien selaamisen ja sijoittamisen.