macOS 10.13 High Sierra on saatavilla kaikille Mac-käyttäjille 25.9.2017 alkaen. Adobe on havainnut seuraavat yhteensopivuusongelmat.

Jos kohtaat muita ongelmia InDesign CC:n käytössä Mac-tietokoneella, anna asiasta palautetta InDesign User Voice -sivustolla. Voit lähettää palautetta myös InDesign CC:ssä valitsemalla Ohje > Lähetä virheraportti/toimintopyyntö.

Versiot, joita asia koskee

Versiot, joihin tämä vaikuttaa InDesign  CC 2017 ja aikaisemmat
Käyttöjärjestelmä macOS 10.13 High Sierra

Osoitin näkyy pikselöityneenä ruutuna

Kun olet työskennellyt InDesignilla jonkin aikaa, osoitin voi näkyä pikselöityneenä ruutuna.

Ratkaisu

Apple on julkaissut macOS High Sierra 10.13 -käyttöjärjestelmälle lisäpäivityksen. Päivityksen asentaminen ratkaisee InDesignin osoitinongelman macOS High Sierrassa. Katso lisätietoja artikkelista macOS High Sierra 10.13:n lisäpäivityksen turvallisuussisältö.

Hahmonnusongelmat zoomatessa ja panoroidessa

Eräitä Intelin grafiikkasuoritinkortteja koskevien yhteensopivuusongelmien vuoksi dokumentissa voi ilmetä hahmonnusongelmia zoomattaessa ja panoroitaessa objekteja.

Tekninen tiimimme tekee yhteistyötä Applen kanssa korjatakseen ongelman perimmäisen syyn.

Tilapäisratkaisu

Ratkaise ongelma poistamalla grafiikkasuoritin käytöstä.

1. Osoita sovelluspalkissa Grafiikkasuorittimen suorituskyky ‑kuvaketta , niin Grafiikkasuorittimen suorituskyky ‑toiminnon asetukset ilmestyvät Asetukset-valintaikkunaan.
  2. Poista valinta Grafiikkasuorittimen suorituskyky -valintaruudusta ja valitse OK.