Digital Publishing Suite -yleiskatsaus

Adobe Digital Publishing Suite on kokoelma työkaluja ja ylläpidettyjä palveluja, joiden avulla voidaan luoda ja jakaa julkaisuja tablettilaitteisiin, kuten Apple iPadiin. Näitä digitaalisia julkaisuja kutsutaan folioiksi.

InDesignin avulla voit luoda folioida ja esikatsella niitä tablettilaitteessa ja työpöydän esikatselutoiminnossa. Mukautetun katselutoiminnon luominen edellyttää rekisteröitymistä Digital Publishing Suiteen. Julkaisijat voivat jakaa digitaalisia julkaisujaan lähettämällä ne Apple Storeen tai Android Marketiin. Voit tuoda foliot saataville julkaisijalle, joka on rekisteröitynyt Digital Publishing Suiteen.

Adoben suositukset

Adoben suositukset
<a href="http://goo.gl/dgwni" shape="rect" >DPS-työnkulku: kokonaiskuva</a>
Colin Fleming

Folio Builder- ja Overlay Creator -paneelien avulla voit luoda digitaalisia julkaisuja tablettilaitteille.

Voit avata paneelit seuraavasti:

Overlay Creator

Valitse Ikkuna > Laajennukset > Overlay Creator.

Folio Builder

Valitse Ikkuna > Laajennukset > Folio Builder.

Lisätietoja tablettilaitteiden digitaalisten julkaisujen luomisesta on sivulla www.adobe.com/go/learn_dps_help_fi.