Kun Adobe Photoshopissa avataan kuvia, ne ovat välilehdillä eivätkä omissa ikkunoissaan.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Aseta kuvat kelluviksi ikkunoissa.

• Jos yksi kuva halutaan kelluvaksi ikkunassa, valitse Ikkuna > Järjestä > Kelluva ikkunassa.
  • Jos kaikki kuvat halutaan kelluviksi ikkunoissa, valitse Ikkuna > Järjestä > Kaikki kelluvia ikkunoissa.

Huomautus: Ikkuna > Järjestä on käytettävissä vain silloin, kun kuvaikkuna on avoinna.

Ratkaisu 2: Poista käytöstä kuvavälilehdet ja ikkunoiden telakointi.

Kuvien estäminen avautumasta välilehtiin jatkossa:

1. Valitse Photoshop > Oletusarvot > Käyttöliittymä (Mac OS) tai Muokkaa > Oletusarvot > Käyttöliittymä (Windows).
  2. Poista valinta kohdasta Avaa uudet dokumentit välilehdiksi.

3. Poista valinta kohdasta Salli kelluvien julkaisuikkunoiden telakointi.

4. Valitse OK.

Lisätietoja

Kun kuva vedetään Photoshopiin (ja sovelluskehys on käytössä Mac OS:ssä), kuva avautuu välilehdelle. Näin käy, vaikka välilehtien käytön oletusarvot on poistettu käytöstä.

Lisätietoja on Photoshop -ohjeen ohjeaiheissaIkkunoiden ja paneelien hallinta ja Kuvien tarkasteleminen useassa ikkunassa.