Ylimääräisten näyttäminen tai piilottaminen

Apuviivat, ruudukot, valinnan reunat, osat ja tekstin peruslinjat ovat esimerkkejä ei-tulostettavista ylimääräisistä elementeistä, joiden avulla voi valita, siirtää ja muokata objekteja. Ylimääräisiä elementtejä voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä minä tahansa yhdistelmänä kuvaan vaikuttamatta. Käytössä olevat ylimääräiset voi näyttää tai kätkeä työtilan siivoamiseksi.

1. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Voit näyttää tai kätkeä kaikki käytössä olevat ylimääräiset elementit valitsemalla Näyttö > Ylimääräiset. (Kaikkien Näytä-alivalikon käytössä olevien ylimääräisten elementtien kohdalle tulee valintamerkki.)

• Voit ottaa käyttöön ja näyttää yksittäisen ylimääräisen elementin valitsemalla Näkymä > Näytä ja valitsemalla ylimääräisen elementin alivalikosta.

• Voit ottaa käyttöön ja näyttää kaikki ylimääräiset elementit valitsemalla Näyttö > Näytä > Kaikki.

• Voit poistaa käytöstä ja kätkeä kaikki ylimääräiset elementit valitsemalla Näyttö > Näytä > Ei mitään.

• Voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ylimääräisten elementtien ryhmiä valitsemalla Näyttö > Näytä > Näytä ylimääräiset asetukset.

Huomautus:

Värinäytteisiin vaikuttavat Ylimääräiset-, Kaikki- ja Ei mitään -komennot, vaikka ne eivät ole Näytä-alivalikon asetuksia.