Kohdistaminen

Kohdistamalla voidaan sijoittaa tarkasti valintojen reunoja, valintareunuksia, osia, muotoja ja reittejä. Jos kohdistamisesta kuitenkin on haittaa elementtien asettelussa, sen voi poistaa käytöstä.

Kohdistamisen käyttäminen ja poistaminen käytöstä

1. Valitse Näytä > Kohdista. Valintamerkki ilmaisee, että kohdistaminen on käytössä.

Huomautus:

Poista kohdistaminen väliaikaisesti käytöstä Siirto-työkalua käytettäessä pitämällä Ctrl-näppäin painettuna.

Kohdistamisen kohteen määrittäminen

1. Valitse Näytä > Kohdista kohteeseen ja valitse alivalikosta haluamasi vaihtoehdot:

Apulinjat

Kohdistus apulinjoihin.

Ruudukko

Kohdistus ruudukkoon. Tätä vaihtoehtoa ei voi valita, jos ruudukko on kätketty.

Taso

Kohdistus tason sisältöön.

Osat

Kohdistus osien reunoihin. Tätä vaihtoehtoa ei voi valita, kun osat on kätketty.

Dokumentin rajat

Kohdistus dokumentin reunoihin.

Kaikki

Valitsee kaikki kohdistusasetukset.

Ei mitään

Poistaa kaikkien kohdistusasetusten valinnan.

Valintamerkki ilmaisee, että vaihtoehto on valittu ja kohdistaminen on käytössä.

Huomautus:

Jos haluat ottaa käyttöön vain yhden kohdistusasetuksen, varmista, ettei Kohdista-komento ole valittuna, valitse Näyttö > Kohdista kohteeseen ja valitse haluamasi asetus. Tämä ottaa valitun kohdistamisasetuksen käyttöön automaattisesti ja poistaa muiden kohdistamisasetusten valinnan.