Siveltimen koon ja peittävyyden muuttaminen kynän paineella

Jos käytössä on Wacom®- tai muu digitointipöytä, kynän painetta, kulmaa tai kiertoa tai piirtimen pyörää voi käyttää maalaustyökalujen ohjaamiseen.

1. Valitse Sivellin , Kynä  tai jokin muu maalaustyökalu.
  2. Käytä asetusriviä ja tee jompikumpi seuraavista toimista:
    • Napsauta Digitointipöydän paine määrää koon -painiketta .
    • Napsauta Digitointipöydän paine määrää peittävyyden -painiketta .

Huomautus:

Valitsemalla Ikkuna > Sivellin saa näkyviin säätimiä, joilla muutetaan piirron kulmaa, juoksutusta, hajontaa, pintakuvion syvyyttä ja pyöreyttä kynän paineen mukaan.