Jotkin työkalut näyttävät kadonneen Photoshop CC 2015:n työkaluriviltä. Katso tästä, miten saat ne takaisin.
Tuotteet, joita tämä koskee Photoshop
Versiot, joita tämä koskee CC 2015.x

Ongelma

Jotkin työkalut näyttävät kadonneen työkaluriviltä.

Syy

Jotkin Photoshop CC 2015:n mukana tulevat työtilat muokkaavat työkaluriviä. Tämä ongelma esiintyy sen jälkeen, kun on siirrytty tällaiseen työtilaan.

Ratkaisu

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Palauta työkalurivin oletusarvot. Valitse Muokkaa > Työkalurivi ja napsauta sitten Palauta oletusarvot. Jos Työkalurivi-vaihtoehto ei ole näkyvissä, saat koko listan näkyviin laajentamalla Muokkaa-valikkoa seuraavasti: napsauta -kuvaketta ja valitse Työkalurivi > Palauta oletusarvot.
    Muokkaa-valikko

• Vaihda takaisin Essentials-työtilaan tai palauta Essentials-työtila oletusarvoihinsa.
  2. Käynnistä Photoshop uudelleen.

3. Voit myös valita Muokkaa > Työkalurivi. Jos näet puuttuvan työkalun Mukautettu työkalurivi -valintaikkunan Lisätyökalut-listassa, vedä ja pudota se Työkalupalkin listaan. Valitse Valmis. Käynnistä Photoshop uudelleen.

Vedä ja pudota lisätyökalu Työkalupalkkiin