Työkaluriviltä puuttuvat työkalut

Jotkin työkalut näyttävät puuttuvan Photoshopin työkaluriviltä. Katso tästä, miten saat työkalut takaisin.

Ongelma

Jotkin työkalut näyttävät puuttuvan työkaluriviltä.

Photoshopissa voidaan määrittää, mitkä työkalut ovat näkyvissä työkalurivillä. Nämä työkalurivin mukautusasetukset tallennetaan oletusarvoihin ja voidaan myös tallentaa osana työtilaa.

Tämä ongelma ilmenee seuraavissa tilanteissa:

• Kun on päivitetty uuteen Photoshop-versioon ja asetus on tallennettu oletusarvoihin tai osana työtilaa, työkalurivi ei sisällä uudempia työkaluja, kuten kehystyökalua tai objektivalintatyökalua.
  • Toiseen työtilaan vaihtamisen jälkeen (jokin kohdan Ikkuna > Työtila työtiloista)

Noudata alla annettuja ohjeita.

Palauta työkalurivin oletusarvot

Valitse Muokkaa > Työkalurivi ja napsauta sitten Palauta oletusarvot

Muokkaa-valikko
Muokkaa-valikko

Palauta Essentials-työtila oletusarvoihinsa tai vaihda takaisin Essentials-työtilaan

Valitse Ikkuna > Työtila ja valitse sitten Essentials (oletusasetus) tai Palauta Essentials

Työkalurivin mukauttaminen

1. Valitse Muokkaa > Työkalurivi.
  2. Jos näet puuttuvan työkalun Mukauta työkaluriviä -valintaikkunan oikeanpuoleisen sarakkeen Lisätyökalut-luettelossa, vedä ja pudota se vasemmalla olevaan Työkalurivi-luetteloon.
  3. Valitse Valmis
Mukauta työkaluriviä -valintaikkuna
Vedä työkalut Lisätyökalut-sarakkeesta Työkalurivi-sarakkeeseen.