Photoshopissa voit tallentaa makroihin työkaluja, kuten Sivellintyökalun. Ota ominaisuus käyttöön valitsemalla Makrot-paneelin valikosta Salli työkalun tallennus.

Pari muistettavaa seikkaa:

• Kun nauhoitat työkalua, valitse sivellin makron osaksi. Muussa tapauksessa Photoshop käyttää nauhoitushetkellä valittuna olevaa sivellintä.
  • Jos nauhoitat makroa, joka toistetaan eri koossa, aseta Photoshopin mittayksiköt prosenteiksi ja älä määritä siveltimen kokoa osana siveltimen esimääritystä.

From an expert: Tool recording

From an expert: Tool recording
Photoshop-kouluttaja Howard Pinsky näyttää, miten Salli työkalun tallennus -komentoa käytetään makrojen luomisessa.
Howard Pinsky

Lisätietoja on artikkeleissa Tietoja makroista ja Makrot-paneelista sekä Makrojen luominen.