Voit helposti muokata ja hienosäätää olemassa olevia tasomaskeja.

1. Valitse Tasot-paneelista taso, joka sisältää muokattavan maskin.
  2. Napsauta Tasot-paneelissa maskin miniatyyriä.

3. Valitse mikä tahansa muokkaus- tai maalaustyökalu.

Huomautus:

Piirto- ja taustavärit ovat oletuksen mukaan harmaasävyarvoja, kun maski on aktiivinen.

4. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Voit pienentää maskia ja näyttää enemmän tasoa maalaamalla maskia valkoisella.
    • Voit muuttaa tason osittain näkyväksi maalaamalla siihen harmaalla. Tumma harmaa muuttaa tason läpinäkyvämmäksi ja vaalea harmaa peittävämmäksi.
    • Voit suurentaa maskia ja piilottaa suuremman osan tasosta tai ryhmästä maalaamalla maskia mustalla. Alla olevat tasot tulevat näkyviin.

Voit muokata tasoa tasomaskin sijaan ja valita sen napsauttamalla Tasot-paneelissa näkyvää miniatyyriä. Tason miniatyyrin ympärille tulee reunaviiva.

Huomautus:

Voit liittää kopioidun valinnan tasomaskiin napsauttamalla Taso-paneelissa olevaa tasomaskin miniatyyria Alt-näppäin (Windows) tai optionäppäin (Mac OS) painettuna. Maskikanava muuttuu valituksi ja näkyväksi. Valitse Muokkaa > Liitä ja sitten Valitse > Kumoa valinta. Valinta muuttuu harmaasävyiseksi, ja se lisätään maskiin. Voit kumota maskikanavan valinnan napsauttamalla tason miniatyyriä Tasot-paneelissa.