Hankaustyökalu jäljittelee vaikutelmaa, joka saadaan vedettäessä sormella kostean maalin päältä. Työkalu ottaa värin vedon aloituskohdasta ja levittää sitä vedon suuntaan.

1. Valitse hankaustyökalu .
  2. Valitse siveltimen kärki ja valitse asetusriviltä siveltimen sekoitustila.
  3. Valitse asetusriviltä Ota näyte kaikista tasoista, kun haluat hankauksen käyttävän värejä kaikista näkyvistä tasoista. Jos tätä vaihtoehtoa ei ole valittu, hankaustyökalu käyttää vain aktiivisen tason värejä.
  4. Valitse asetusriviltä Sormivärit, kun haluat hangata piirtovärillä jokaisen vedon alussa. Jos vaihtoehto ei ole valittuna, hankaustyökalu käyttää jokaisen vedon alussa osoittimen alla olevaa väriä.
  5. Hankaa pikseleitä vetämällä työkalua kuvassa.

Huomautus:

Voit käyttää Sormivärit-toimintoa pitämällä Alt-näppäintä (Windows) tai optionäppäintä (Mac OS) painettuna vetämisen aikana.