Tämä toiminto tuli käyttöön Photoshop CS6:n Creative Cloud -julkaisun myötä.

Värimallit-paneeliin voi lisätä kaikki HTML-, CSS- tai SVG-dokumentissa määritellyt värit. Jos väriarvo toistuu dokumentissa, vain yksi esiintymä lisätään. Ominaisuus tunnistaa seuraavat HTML-/CSS-värisyntaksit: #112233, #123, rgb(1,2,3), rgba(1,2,3,4), hsb(1,2,3) ja hsba(1,2,3,4).

1. Tee Värimallit-paneelissa jokin seuraavista toimista:

• Valitse paneelivalikosta Lataa värimallit.
    • Valitse paneelivalikosta Korvaa värimallit.
  2. Siirry Lataa-ikkunassa HTML-, CSS- tai SVG-tiedostoon, valitse se ja valitse sitten Lataa.