Sarakkeiden määrittäminen kuvalle

Palstojen avulla kuvat tai osat voi sijoittaa tarkasti. Uusi-, Kuvan koko- ja Piirtoalueen koko -komentojen avulla kuvan leveys voidaan määrittää palstoina. Palstojen käyttäminen voi olla käytännöllistä silloin, kun kuva on tarkoitus tuoda taitto-ohjelmaan, kuten Adobe InDesigniin®, ja kuvan leveyden halutaan vastaavan täsmälleen tiettyä palstamäärää.

1. Valitse Muokkaa > Oletusarvot > Yksiköt ja viivaimet (Windows) tai Photoshop > Oletusarvot > Yksiköt ja viivaimet (Mac OS).
  2. Anna leveys- ja väliarvot.
  3. Lue uusi kuva komennolla Tiedosto > Uusi, valitse Leveys-kohdan oikeanpuoleisesta pudotusvalikosta Saraketta ja syötä uuden dokumentin sarakkeiden määrä. Voit myös muuttaa avoimen kuvan koon tarvittavaan sarakkeiden määrään käyttämällä komentoa Kuva > Kuvan koko tai Kuva > Piirtoalueen koko.