Kopioi CSS muodostaa muoto- tai tekstitasoista porrastetun tyyliarkin (Cascading Style Sheet, CSS) ominaisuudet. CSS kopioidaan leikepöydälle, josta se voidaan liittää tyyliarkkiin. Muodoille on käytössä seuraavat arvot:

• koko
  • sijainti
  • viivan väri
  • täyttöväri (mukaan lukien liukuvärit)
  • varjo

• Tekstitasoille Kopioi CSS käsittää myös seuraavat arvot:

• kirjasinperhe
    • kirjasinkoko
    • kirjasimen paksuus
    • kirjasimen korkeus
    • alleviivaus

• yliviivaus
    • yläindeksi
    • alaindeksi
    • tekstin tasaus

Kun CSS kopioidaan muotoja tai tekstiä sisältävästä tasoryhmästä, kullekin tasolle luodaan luokka ja ryhmäluokka. Ryhmäluokka edustaa ylemmän tason div-elementtiä, joka sisältää ryhmän tasoja vastaavat alemman tason elementit. Alemman tason div-elementin vasemman ylänurkan arvot ovat suhteessa ylemmän tason div-elementtiin.

Huomautus:

Kopioi CSS -komento ei toimi älykkäiden objektien kanssa tai valittaessa useita ryhmittelemättömiä muoto- tai tekstitasoja.

1. Tee Tasot-paneelissa jokin seuraavista toimista:

• Valitse muoto-/tekstitaso tai -tasoryhmä hiiren kakkospainikkeella ja valitse pikavalikosta Kopioi CSS.
      • Valitse muoto-/tekstitaso tai -tasoryhmä ja valitse Tasot-paneelin valikosta Kopioi CSS.
    2. Liitä koodi tyyliarkkidokumenttiin.

Lisätietoja web-sivujen luomisesta Photoshopissa on artikkelissa Web-sivujen osittaminen.