Uw e-mailadres wijzigen

Alle Adobe Sign-gebruikers-id's zijn gekoppeld aan een e-mailadres. U kunt het e-mailadres wijzigen dat aan uw Adobe Sign-gebruikers-id is gekoppeld. Met het systeem kunt u op elk moment slechts één e-mailadres koppelen met één individueel gebruikers-id.

Als u uw e-mailadres verandert, blijven uw documenten en worden ze voort gedeeld.

1. Meld u aan bij uw account en klik op uw naam in de rechterbovenhoek. Kies Mijn profiel in het pop-upmenu.

2. Klik op de koppeling E-mailadres wijzigen

E-mailadres wijzigen via Mijn profiel

3. Verander het e-mailadres in de velden E-mailadres en E-mailadres bevestigen en zorg ervoor dat deze identiek zijn. Klik vervolgens op Opslaan.

4. U krijgt een pagina te zien waarop bevestigd wordt dat uw e-mailadres werd gewijzigd en er werd een verificatiebericht verzonden.

Als er een foutmelding ontvangt, raadpleegt u de volgende sectie om een oplossing te vinden.

5. Controleer het postvak van het e-mailadres waarnaar u uw account gewijzigd hebt en klik op de koppeling in het bericht.

Bevestig uw e-mail