Een webformulier in-/uitschakelen

Webformulier uitschakelen

Als u een webformulier uitschakelt, is het niet langer toegankelijk voor ondertekenaars, maar wel zichtbaar in uw account. U kunt het webformulier waartoe u gemachtigd bent op elk gewenst moment opnieuw inschakelen.

Een webformulier uitschakelen:

1. Klik op het tabblad Beheren

2. Selecteer het filter Webformulieren

3. Klik eenmaal op het webformulier dat u wilt uitschakelen

4. Klik op Uitschakelen

• Een optievenster wordt geopend
    Uitschakelen

5. Selecteer de gewenste ervaring voor elke gebruiker die probeert de URL van het webformulier te openen

• Stuur uw ondertekenaars door naar een andere webpagina - u kunt de ondertekenaars omleiden naar een andere webpagina, zoals de actuele versie van het webformulier
    • Een aangepast bericht typen voor ondertekenaars - u kunt een bericht opgeven dat in plaats van het webformulier wordt weergegeven
      • U kunt hyperlinks aan het bericht toevoegen door deze tussen vierkante haken te zetten [ ]
      • U kunt labels toevoegen door het symbool | (verticale balk) na de URL te plaatsen.

[https://www.sign.adobe.com/ | Acrobat Sign] wordt bijvoorbeeld weergegeven als Acrobat Sign.

6. Klik op Uitschakelen.

• Er wordt een succesbericht weergegeven
    • De status verandert
    • De omleidingsmethode wordt ingevoegd onder de status
    • De mogelijkheid om het webformulier te bewerken, verdwijnt

Uitgeschakelde webformulieren zijn nog steeds zichtbaar op de pagina Beheren.

Als u het webformulier uit uw weergave wilt verwijderen, verbergt u het.

Webformulier inschakelen

Uitgeschakelde webformulieren kunnen op elk gewenst moment weer worden ingeschakeld.

Een uitgeschakeld webformulier inschakelen:

1. Klik op het tabblad Beheren

2. Selecteer het filter Webformulieren

3. Klik eenmaal op het webformulier dat u wilt inschakelen

4. Klik op de knop Inschakelen

Inschakelen

5. Klik op Inschakelen wanneer de betreffende instructie wordt weergegeven