Webformulier verbergen/tonen

Als u een webformulier van de pagina Beheren wilt verwijderen, kunt u het verbergen.

Als u een webformulier verbergt, verdwijnt het alleen uit uw weergave. Alle andere gebruikers met toegang tot het formulier (via delen) kunnen het nog steeds zien.

1. Klik op het tabblad Beheren en blader omlaag naar de sectie Webformulier

2. Selecteer het filter Webformulieren

3. Klik eenmaal op het webformulier dat u wilt verbergen

4. Klik in het rechterdeelvenster op de koppeling Webformulier verbergen.

• Als het webformulier nog is ingeschakeld, verschijnt een bericht op het scherm met de waarschuwing dat het webformulier nog is ingeschakeld en kan worden gesigneerd door ondertekenaars.
    Verbergen

Let op:

Als u het webformulier niet uitschakelt voordat u het verbergt, kunnen gebruikers het nog steeds openen en ondertekenen. Een verborgen webformulier wordt alleen verwijderd uit uw persoonlijke weergave.

Een webformulier zichtbaar maken

1. Selecteer het gedeelte Webformulieren van de pagina Beheren.

2. Klik op de knop Filters.

3. Selecteer de optie Verborgen content weergeven.

4. Klik op Toepassen.

Een webformulier zichtbaar maken

5. Wanneer de pagina wordt vernieuwd om de verborgen inhoud weer te geven, klikt u één keer op het webformulier dat u zichtbaar wilt maken.

Dit opent de actiedeelvenster aan de rechterkant.

6. Klik op de optie Webformulier zichtbaar maken.

Klik op zichtbaar maken.

7. Controleer of u het webformulier zichtbaar wilt maken.

8. Vernieuw uw pagina Beheren om de (ongefilterde) lijst met objecten weer te geven.