Fra 25. september 2017 er macOS 10.13 High Sierra offentlig tilgjengelig for alle Mac-brukere å installere. Adobe har oppdaget noen kompatibilitetsproblemer som vises nedenfor.

Hvis du får noen problemer med å bruke InDesign CC for Mac, sender du tilbakemelding til InDesign User Voice. Du kan også velge å sende inn tilbakemelding i InDesign CC gjennom Hjelp > Send inn feil-/funksjonforespørsel.

Berørte versjoner

Berørte versjoner InDesign CC 2017 eller tidligere
Operativsystem macOS 10.13 High Sierra

Markør vises som en pikselert boks

Når du jobber med InDesign en viss tid, kan markøren vises som en pikselert boks.

Løsning

Apple har gitt ut tilleggsoppdateringen macOS High Sierra 10.13. Installering av denne oppdateringen fikser markørproblemet med InDesign på macOS High Sierra. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Om sikkerhetsinnholdet til tilleggsoppdateringen macOS High Sierra 10.13.

Gjengivelsesproblemer under zooming og panorering

Grunnet kompatibilitetsproblemer med enkelte Intel GPU-kort, kan du møte på gjengivelsesfeil under zooming og panorering av objekter i dokumentet ditt.

Ingeniørteamet vårt jobber med Apple for å rette opp rot-problemet.

Løsning

Deaktiver GPU for å løse dette problemet.

1. Klikk på ikonet GPU-ytelse i programfeltet for å vise innstillinger for GPU-ytelse i innstillinger-dialogboksen.
  2. Fjern GPU-ytelse-avmerkingsboksen og klikk OK.