Oversikt over Digital Publishing Suite

Adobe Digital Publishing Suite er et sett med verktøy og vertsbaserte tjenester som gjør at utgivere kan opprette og distribuere trykksaker på nettbrett som for eksempel Apple iPad. Disse digitale trykksakene kalles folioer.

I InDesign kan du opprette folioer og forhåndsvise dem på et nettbrett og i et visningsprogram. Du trenger imidlertid et abonnement på Digital Publishing Suite for å bygge et tilpasset visningsprogram. Utgivere kan distribuere sine digitale trykksaker ved å sende dem til Apple Store eller Android Market. Du kan gjøre folioer tilgjengelige for en utgiver som har et abonnement på Digital Publishing Suite.

Adobe anbefaler

Adobe anbefaler
<a href="http://goo.gl/dgwni" shape="rect" >Oversikt over DPS-arbeidsflyten</a>
Colin Fleming

Med panelene Folio Builder og Overlay Creator kan du opprette digitale trykksaker for nettbrett.

Slik får du tilgang til panelene:

Overlay Creator

Velg Vindu > Tilleggsmoduler > Overlay Creator.

Folio Builder

Velg Vindu > Tilleggsmoduler > Folio Builder.

Hvis du vil ha mer informasjon om oppretting av digitale trykksaker for nettbrett, kan du se www.adobe.com/go/learn_dps_help_no.