Tässä artikkelissa luetellaan tunnetut yhteensopivuusongelmat, joita voi ilmetä käytettäessä InDesign CC:tä macOS 10.14 (Mojave) -käyttöjärjestelmässä.

MacOS:n Tumma ulkoasu -asetus ei vaikuta koko käyttöliittymään

Kun otat macOS:n Tumma ulkoasu -teeman käyttöön kohdassa Järjestelmäasetukset > Yleistä, teema ei ole käytössä seuraavissa InDesignin Tiedosto-valikon valintaikkunoissa, joissa tehdään syöttö- ja tulostustoimintoja. Sen sijaan nämä valintaikkunat näkyvät vaalean teeman mukaisina.

• Avaa
  • Vie
  • Tallenna
  • Tallenna nimellä
  • Sijoita

GPU Sniffer -sovellus kiinnitetään erikseen telakointipalkkiin

Kun käynnistät InDesignin, GPU Sniffer kiinnitetään telakointipalkkiin InDesignin kanssa. macOS pitää sitä itsenäisenä sovelluksena ja näyttää erillisen kuvakkeen telakointipalkissa.

Kierrä ongelma noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Siirry kohtaan Järjestelmäasetukset > Telakka.
  2. Poista Näytä viimeisimmät sovellukset Dock -valintaruudusta.