Een widget inschakelen

Ga als volgt te werk om een widget in te schakelen die eerder is uitgeschakeld:

  1. Klik op het tabblad Beheren en blader omlaag naar de sectie Widget.
  2. Selecteer de widget door er één keer op te klikken
    Opmerking:
    Klik niet op de koppeling Code ophalen.
  3. Klik op de optie Inschakelen in het kleine informatievenster rechtsboven in het scherm.
  4. Klik op de knop Inschakelen.
Nav to Enable Widget

 

Er verschijnt een bericht met de mededeling dat de widget is ingeschakeld.

Successful widget enable

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid