Denne artikkellisten viser kjente kompatibilitetsproblemer som kan oppstå når du kjører InDesign CC på macOS 10.14 (Mojave).

Innstillingen Mørkt utseende i macOS påvirker ikke alle brukergrensesnitt

Når du aktiverer temaet Mørkt utseende i macOS ved hjelp av Systemvalg > Generelt, brukes ikke temaet på følgende Fil-menydialoger i InDesign, som utfører inn- og utdataoperasjoner. I stedet vises disse dialogene under temaet Lyst.

• Åpne
  • Eksporter
  • Lagre
  • Lagre som
  • Plasser

GPU Sniffer-appen dokkes separat i Dock-feltet

Når du starter InDesign, er GPU Sniffer dokket i Dock-feltet sammen med InDesign. macOS anser det som et frittstående program og viser et separat ikon for dette i Dock-feltet.

Du kan løse dette ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Gå til Systemvalg > Dock.
  2. Fjern avmerkingen for alternativet Vis nylige programmer i Dock.