Funktionen Adobe Sign-sidepræsentation er tilgængelig i Team, Business og Enterprise

Funktionsbeskrivelse

Funktionen Sidepræsentation lader brugere med brede skærmindstillinger udnytte browserens bredde fuldt ud.

Når funktionen er aktiveret, fylder siderne Dashboard og Administrer browseren fra kant til kant.

Sådan bruges det

Når funktionen er aktiveret, arver alle brugere på kontoen egenskaben med det samme, og de vil se sidestørrelsen, når de justerer browserens bredde.

Dashboard

wide_dashboard

Administrer

wide_manage

Ud over at udfylde browserens fulde skærmbredde er der to yderligere ændringer af siden Administrer.

Værktøjspanelet nederst til højre på siden har fået fjernet fanerne fra højre side af panelet til toppen:

manage_page_-_toolspanelwithtabsontop

For bedre at understøtte mobilenheder skjuler siden Administrer nu værktøjspanelet, hvis siden er for smal.

Der vises en lille fane, så værktøjspanelet kan poppe frem på det synlige område og trækkes tilbage, så listevisningen gendannes.

manage_page_-_toolspanelnarrow
manage_page_-_toolspanelnarrow2

Konfigurationsmuligheder

Der er ingen muligheder ud over at aktivere/deaktivere funktionen.

Aktivering og deaktivering

Funktionen Sidepræsentation kan kun aktiveres på kontoniveau af Adobe Sign-kontoadministratoren.

Justering på gruppeniveau er ikke tilladt.

Indstillingen kan justeres ved at gå til: Konto > Kontoindstillinger > Globale indstillinger > Adobe Sign-sidepræsentation

page_presentationsetting-accountlevel

Bemærk:

Denne indstilling påvirker ikke Adobe Signs dynamiske tilpasning på mobilenheder. Den funktion vedbliver, uanset om Sidepræsentation er aktiveret eller ej.