Photoshop tukee yksittäistä kosketusta koko sen käyttöliittymän alueella tietokoneissa, joissa on kosketusnäyttöjä. Kosketusta käsitellään kuten hiiren syötettä, joten paineherkkyys ei ole käytettävissä.

Katso lisätietoja kosketussyötteen käytöstä Photoshop CC (2014) -sovelluksessa: Kosketuseleet.

Lisensoitu Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License -lisenssin mukaan.  Creative Commons -lisenssien ehdot eivät koske Twitter™- ja Facebook-viestejä.

Lakisääteiset ilmoitukset   |   Online-tietosuojakäytäntö