Lue, mitä sinun pitää tehdä, jos InDesign CC ei käynnisty tai kaatuu, kun yrität käyttää tekstityökalua.

Ongelma

Jos InDesign CC -asiakirjassa käytetään kirjasimia, joiden nimissä on erikoismerkkejä, InDesign CC voi kaatua käynnistyksen aikana tai kun käytät tekstityökalua.

Kokeile seuraavia ratkaisuja annetussa järjestyksessä. Lopeta, kun pystyt käynnistämään InDesign CC:n tai käyttämään tekstityökalua. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä.

Päivitä InDesign

Asenna uusin InDesign CC -päivitys Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta tai suoraan InDesign CC:stä.

Päivitä InDesign
Päivitä InDesign CC Creative Cloud -työpöytäsovelluksen avulla

-tai-

• Valitse InDesign CC:ssä Ohje > Päivitykset.

Kirjaudu Creative Cloudista ulos ja sitten uudelleen sisään

Uloskirjautuminen poistaa kaikkien kyseisessä tietokoneessa olevien Adobe ID -tunnukseesi liitettyjen asennettujen Creative Cloud -sovellusten ja -palveluiden, myös InDesignin, aktivoinnin. Sovellukset ovat edelleen asennettuina, mutta niitä ei ole enää yhdistetty kelvolliseen käyttöoikeuteen. Aktivoi lisenssi uudelleen kirjautumalla uudelleen sisään ja käynnistä InDesign sekä muut Creative Cloud -sovellukset.

Voit kirjautua ulos ja sisään Creative Cloud -työpöytäsovelluksella. Voit kirjautua ulos ja sisään myös InDesignista. Creative Cloud -sovelluksesta uloskirjautuminen poistaa kaikkien tietokoneella olevien ja Adobe ID:hesi liitettyjen Creative Cloud -sovellusten aktivoinnin.

Uloskirjautuminen
Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksella

Suorita kirjasinten vianmääritys

Poista tai poista käytöstä kirjasimet, joiden nimessä on erikoismerkkejä, esimerkiksi Ithornët.

Mac OS

Käynnistä tietokone Valikoiva käynnistys -tilassa (Windows) tai Turvallinen käynnistys -tilassa (Mac OS)

Yritä käynnistää InDesign CC tai käyttää tekstityökalua, kun tietokone on käynnistetty Valikoiva käynnistys -tilassa (Windows) tai Turvallinen käynnistys -tilassa (Mac OS). Jos InDesign ei tällöin kaadu, jokin tietokoneella olevista ohjelmistoista tai palveluista saattaa aiheuttaa ristiriidan InDesign CC:n kanssa.