Järjestelmävaatimukset | InDesign Server

Järjestelmävaatimukset | InDesign Serverin syyskuun 2021 versio (16.4)

Windows

• Intel® Pentium® 5- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytimiset ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server 2016 ja Windows Server 2019
  • 8 Gt RAM-muistia (suositus 16 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 3 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 920 x 1 080) ja 32-bittinen näytönohjain
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

macOS

• Moniytiminen Intel-suoritin tai Apple Silicon -suoritin
  • macOS 10.14, 10.15, 11.0
  • 8 Gt RAM-muistia (suositus 16 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 4 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS-, HFS- tai APFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 920 x 1 080) ja 32-bittinen näytönohjain
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Järjestelmävaatimukset | InDesign Serverin toukokuun 2021 versio (16.2.1) ja joulukuun 2020 versio (16.0)

Windows

• Intel® Pentium® 5- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytimiset ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server 2016 ja Windows Server 2019
  • 8 Gt RAM-muistia (suositus 16 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 3 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 920 x 1 080) ja 32-bittinen näytönohjain
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

macOS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • macOS 10.14, 10.15, 11.0
  • 8 Gt RAM-muistia (suositus 16 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 4 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS-, HFS- tai APFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 920 x 1 080) ja 32-bittinen näytönohjain
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Järjestelmävaatimukset | InDesign Serverin heinäkuun 2020 versio (15.1.1)

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytimiset ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server 2016 ja Windows Server 2019
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

macOS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • macOS 10.13, 10.14, 10.15
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS-, HFS- tai APFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Järjestelmävaatimukset | InDesign Serverin joulukuun 2019 versio (15.0)

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytimiset ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server 2016 ja Windows Server 2019
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

macOS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • macOS 10.13, 10.14
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS-, HFS- tai APFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Järjestelmävaatimukset | InDesign CC Serverin marraskuun 2018 versio (14.0)

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytimiset ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server 2008 R2 (64-bittinen) ja Windows Server 2016.*
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

*Ei tueta Windows Server 2012 -versiossa.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server -versiot 10.12, 10.13 ja 10.14.
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS-, HFS- tai APFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Järjestelmävaatimukset | InDesign CC Serverin maaliskuun 2018 versio (13.1)

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytimiset ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen), Windows Server 2012 R2 (64-bittinen) ja Windows Server 2016.
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server -versiot 10.11, 10.12 ja 10.13.
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS-, HFS- tai APFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Järjestelmävaatimukset | InDesign CC Serverin marraskuun 2017 versio (13.0)

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytimiset ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen), Windows Server 2012 R2 (64-bittinen) ja Windows Server 2016.
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server -versiot 10.11, 10.12 ja 10.13.
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS-, HFS- tai APFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

InDesign CC 2017 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytimiset ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen) tai Windows Server 2012 R2 (64-bittinen)
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server v10.10, V10.11, V10.12
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

InDesign CC 2015 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytimiset ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen) tai Windows Server 2012 R2 (64-bittinen)
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server v10.10
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

InDesign CC 2014 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytimiset ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen) tai Windows Server 2012 R2 (64-bittinen)
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1.6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server v10.9
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.

Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

InDesign Serverin järjestelmävaatimukset

Järjestelmävaatimukset ovat Adoben verkkosivustossa osoitteessa http://www.adobe.com/products/indesignserver/systemreqs/.

InDesign CS6 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium®- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (vähintään kaksi ydintä)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen)
  • 2 Gt RAM-muistia; 750 Mt lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa; asennus edellyttää enemmän vapaata tilaa (Windows®-käyttöjärjestelmän virtuaalimuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server 10.6.8 tai Mac OS X 10.7 (sisältää version 10.7 palvelimen)
  • 2 Gt RAM-muistia; 750 Mt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema

* Tämä tuote saattaa integroitua tiettyihin Adoben tai kolmannen osapuolen isännöimiin verkkopalveluihin (”Online-palvelut”) tai sallia niiden käytön. Online-palveluiden käyttäjän on oltava vähintään 13-vuotias ja hyväksyttävä lisäkäyttöehdot ja Adoben Online-tietosuojalausunto. Verkkopalvelut eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla kielillä. Niiden käyttö saattaa edellyttää käyttäjän rekisteröintiä. Ne voidaan muuttaa kokonaan tai osittain tai perua ilman erillistä ilmoitusta. Hintaan saatetaan lisätä kuluja tai erillisiä lisämaksuja.

InDesign CS5.5 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows Server® 2003 ja Service Pack 2 (32- tai 64-bittinen), Windows Server 2008 (32- tai 64-bittinen) tai Windows 2008 Server R2
  • 2 Gt RAM-muistia + 256 Mt jokaista lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa. Asennus edellyttää enemmän vapaata tilaa (Windowsin virtuaalimuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • SWF-tiedostojen vieminen edellyttää Adobe Flash® Player 10 -ohjelmistoa

Mac OS

• Moniytiminen Intel®-suoritin
  • Mac OS X Server v10.5.7 tai 10.6.5 (Snow Leopardin kanssa vaaditaan vähintään 10.6.5)
  • 2 GB RAM-muistia + 256 MB jokaista lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • SWF-tiedostojen vieminen edellyttää Adobe Flash® Player 10 -ohjelmistoa

InDesign CS5 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows Server® 2003 ja Service Pack 2 (32- tai 64-bittinen), Windows Server 2008 (32- tai 64-bittinen) tai Windows Server 2008 R2
  • 2 Gt RAM-muistia ja 256 Mt lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin® näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista Adobe® InDesign® Server -esiintymää kohden)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Laajakaistainen Internet-yhteys vaaditaan online-palveluja varten*

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server v10.5.7 tai 10.6.5 (Snow Leopardin kanssa vaaditaan vähintään 10.6.5)
  • 2 Gt RAM-muistia ja 256 Mt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • Näyttötarkkuus 1 024 x 768 (suositus: 1 280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Laajakaistainen Internet-yhteys vaaditaan online-palveluja varten*

*Tämän tuotteen toiminnallisuutta voidaan mahdollisesti laajentaa käyttämällä verkkopohjaisia toimintoja, kuten Adobe CS Live -online-palveluita ("online-palvelut"), jotka edellyttävät nopeaa Internet-yhteyttä. Verkkopalvelut ja jotkin niihin liittyvät toiminnot eivät ole käytettävissä kaikissa maissa, kaikilla kielillä tai valuutoilla, ja ne saatetaan keskeyttää kokonaan tai osittain ilman ilmoitusta. Verkkopalveluiden käyttö on erillisten käyttöehtojen ja yksityisyydensuojan alaista. Näiden palvelujen käyttö saattaa vaatia käyttäjän rekisteröintiä. Joistakin verkkopalveluista, myös sellaisista, jotka ovat aluksi maksuttomia, saatetaan periä lisämaksu ja niiden käyttö saattaa vaatia erillisen tilauksen. Tarkat tiedot, käyttöehdot sekä online-tietosuojakäytäntö ovat osoitteessa www.adobe.com.

Enemmän tällaisia