Järjestelmävaatimukset | InDesign CC Serverin marraskuun 2018 versio (14.0)

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytiminen ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server 2008 R2 (64-bittinen) ja Windows Server 2016.*
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

*Ei tueta Windows Server 2012 -versiossa.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server 10.12 ja 10.13.
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS-, HFS- tai APFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Järjestelmävaatimukset | InDesign CC Serverin maaliskuun 2018 versio (13.1)

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytiminen ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen), Windows Server 2012 R2 (64-bittinen) ja Windows Server 2016.
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server -versiot 10.11, 10.12 ja 10.13.
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS-, HFS- tai APFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Järjestelmävaatimukset | InDesign CC Serverin marraskuun 2017 versio (13.0)

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytiminen ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen), Windows Server 2012 R2 (64-bittinen) ja Windows Server 2016.
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server -versiot 10.11, 10.12 ja 10.13.
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS-, HFS- tai APFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

InDesign CC 2017 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytiminen ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen) tai Windows Server 2012 R2 (64-bittinen)
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server v10.10, V10.11, V10.12
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

InDesign CC 2015 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytiminen ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen) tai Windows Server 2012 R2 (64-bittinen)
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server v10.10
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

InDesign CC 2014 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (kaksiytiminen ja nopeammat)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen) tai Windows Server 2012 R2 (64-bittinen)
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.
  • Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server v10.9
  • 4 Gt RAM-muistia (suositus 8 Gt); 2–8 Gt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten; asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • 1024 x 768 pikselin näyttö (suositus 1280 x 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • SWF-tiedostojen vientiin tarvitaan Adobe® Flash® Player 10 -ohjelmisto.

Tämä ohjelmisto ei toimi ilman aktivointia. Ohjelmiston aktivointi, jäsenyyden vahvistaminen ja verkkopalvelujen käyttö edellyttävät internet-yhteyttä ja rekisteröintiä.

InDesign CC Serverin järjestelmävaatimukset

Järjestelmävaatimukset ovat Adoben verkkosivustossa osoitteessa http://www.adobe.com/products/indesignserver/systemreqs/.

InDesign CS6 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium®- tai AMD Athlon® 64 -suoritin (vähintään kaksi ydintä)
  • Microsoft® Windows Server® 2008 R2 (64-bittinen)
  • 2 Gt RAM-muistia; 750 Mt lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa; asennus edellyttää enemmän vapaata tilaa (Windows®-käyttöjärjestelmän virtuaalimuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • 1024 × 768 kuvapisteen näyttö (suositus 1280 × 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server 10.6.8 tai Mac OS X 10.7 (sisältää version 10.7 palvelimen)
  • 2 Gt RAM-muistia; 750 Mt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • 1024 × 768 kuvapisteen näyttö (suositus 1280 × 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema

*Tämä tuote saattaa olla integroitu tiettyihin Adoben tai kolmansien osapuolten online-palveluihin (”online-palvelut”) tai se saattaa sallia niiden käytön. Online-palveluiden käyttäjän on oltava vähintään 13-vuotias ja hyväksyttävä lisäkäyttöehdot ja Adoben Online-tietosuojalausunto. Online-palvelut eivät ole käytettävissä kaikissa maissa ja kaikilla kielillä, ne saattavat edellyttää rekisteröintiä ja niitä voidaan muokata tai ne voidaan lopettaa kokonaisuudessaan tai osittain ilman ennakkoilmoitusta. Lisämaksut tai tilausmaksut ovat mahdollisia.

InDesign CS5.5 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows Server® 2003 ja Service Pack 2 (32- tai 64-bittinen), Windows Server 2008 (32- tai 64-bittinen) tai Windows 2008 Server R2
  • 2 Gt RAM-muistia + 256 Mt jokaista lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa. Asennus edellyttää enemmän vapaata tilaa (Windowsin virtuaalimuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista InDesign Server -esiintymää kohden)
  • 1024 × 768 kuvapisteen näyttö (suositus 1280 × 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • SWF-tiedostojen vieminen edellyttää Adobe Flash® Player 10 -ohjelmistoa

Mac OS

• Moniytiminen Intel®-suoritin
  • Mac OS X Server v10.5.7 tai 10.6.5 (Snow Leopardin kanssa vaaditaan vähintään 10.6.5)
  • 2 GB RAM-muistia + 256 MB jokaista lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • 1024 × 768 kuvapisteen näyttö (suositus 1280 × 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • SWF-tiedostojen vieminen edellyttää Adobe Flash® Player 10 -ohjelmistoa

InDesign CS5 Serverin järjestelmävaatimukset

Windows

• Intel® Pentium® 4- tai AMD Athlon® 64 -suoritin
  • Microsoft® Windows Server® 2003 ja Service Pack 2 (32- tai 64-bittinen), Windows Server 2008 (32- tai 64-bittinen) tai Windows Server 2008 R2
  • 2 Gt RAM-muistia ja 256 Mt lisäesiintymää kohden
  • 1,6 Gt vapaata kiintolevytilaa, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (Windowsin® näennäismuistin sivutustiedoston kokoa on kasvatettava 2 Gt jokaista Adobe® InDesign® Server -esiintymää kohden)
  • 1024 × 768 kuvapisteen näyttö (suositus 1280 × 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Online-palvelujen käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä*

Mac OS

• Moniytiminen Intel-suoritin
  • Mac OS X Server v10.5.7 tai 10.6.5 (Snow Leopardin kanssa vaaditaan vähintään 10.6.5)
  • 2 Gt RAM-muistia ja 256 Mt lisäesiintymää kohden
  • 1,8 Gt vapaata kiintolevytilaa asennusta varten, asennuksen aikana tarvitaan enemmän kiintolevytilaa (tuotetta ei voi asentaa UFS-, ZFS- tai HFS-pohjaisille levyille tai osioille, jotka tekevät eron pienten ja isojen kirjainten välillä)
  • 1024 × 768 kuvapisteen näyttö (suositus 1280 × 800) ja 16-bittinen näytönohjain
  • DVD-ROM-asema
  • Online-palvelujen käyttäminen edellyttää laajakaistayhteyttä*

*Tämän tuotteen toiminnallisuutta voidaan mahdollisesti laajentaa käyttämällä verkkopohjaisia toimintoja, kuten Adobe CS Live -online-palveluita ("online-palvelut"), jotka edellyttävät nopeaa Internet-yhteyttä. Online-palvelut ja jotkin niiden ominaisuudet eivät ole käytettävissä kaikissa maissa, kaikilla kielillä tai kaikilla valuutoilla, ja ne voidaan lopettaa kokonaisuudessaan tai osittain ilman ennakkoilmoitusta. Verkkopalveluiden käyttö on erillisten käyttöehtojen ja yksityisyydensuojan alaista. Näiden palvelujen käyttö saattaa vaatia käyttäjän rekisteröintiä. Joistakin verkkopalveluista, myös sellaisista, jotka ovat aluksi maksuttomia, saatetaan periä lisämaksu ja niiden käyttö saattaa edellyttää erillistä tilausta. Tarkat tiedot, käyttöehdot sekä online-tietosuojakäytäntö ovat osoitteessa www.adobe.com/fi.