Lær om hva du skal gjøre hvis InDesign CC ikke klarer å starte opp eller krasjer når du prøver å bruke Type-verktøyet.

Problem

Hvis InDesign CC-dokumentet bruker skrifttyper med spesielle tegn i navnet, kan InDesign krasje under oppstart eller når du bruker Type-verktøyet.

Prøv løsningene i oppgitt rekkefølge. Stopp så snart du klarer å starte InDesign CC eller bruke Type-verktøyet. Hvis du fortsatt har problemer, kontakter du oss.

Oppdater InDesign

Installer den nyeste InDesign CC-oppdateringen, enten via skrivebordsprogrammet til Creative Cloud, eller direkte i InDesign CC.

Oppdater InDesign
Oppdater InDesign CC ved å bruke skrivebordsprogrammet til Creative Cloud

-eller-

• I InDesign CC, velger du Hjelp > Oppdateringer.

Logg av og logg på Creative Cloud

Utlogging deaktiverer alle installerte Creative Cloud-programmer og tjenester, inkludert InDesign, som er assosiert med Adobe ID-en på den datamaskinen. Programmene er fortsatt installert, men de er ikke lenger tilkoblet en gyldig lisens. Logg på igjen for a reaktivere lisensen og starte InDesign og de andre Creative Cloud-prgrammene dine.

Du kan logge av og logge på ved å bruke skrivebordsprogrammet til Creative Cloud. Eller du kan logge av og logge på i InDesign. Hvis du logger av et Creative Cloud-program, deaktiveres alle Creative Cloud-programmer som er tilknyttet samme Adobe ID på den datamaskinen.

Logg av
Logg av ved å bruke skrivebordsprogrammet til Creative Cloud

Feilsøk skrifttyper

Fjern eller deaktiver skrifttyper med spesialtegn i navnet, som f.eks. Ithornët.

Mac OS

Kjør i Selektiv oppstartsmodus (Windows) eller Sikker oppstart (Mac OS)

Prøv å starte InDesign CC eller bruke Type-verktøyet mens det kjører i Selektiv oppstartsmodus (Windows) eller Sikker oppstartmodus (Mac OS). Hvis du ikke opplever et krasj, kan det være en programvare eller en tjeneste på datamaskinen din som er i konflikt med InDesign CC.