Den webbaserade Extract-funktionen upphör mars 2019. Däremot kommer Extract-funktionen i Photoshop och Dreamweaver att vara tillgänglig även efter mars 2019. Mer information finns i Creative Cloud Assets: Upphörande av webbaserat Extract.

extract_logo

Creative Cloud Extract ger ett enklare arbetsflöde från design till kod i Photoshop. Med Extract kan webbdesigners och webbutvecklare enkelt och effektivt omvandla webbdesign till användbar kod.

Photoshop-kompositioner är ett vanligt sätt att dela designspecifikationer med webbutvecklare, som sedan måste konvertera designen till HTML och CSS. Vanligtvis börjar en designer med att skapa en Photoshop-komposition för en webb- eller mobildesign. En produktionsdesigner förbereder sedan PSD-filen för webbutvecklaren genom att segmentera resurser och skapa designspecifikationer. Webbutvecklaren omvandlar slutligen dessa designelement och resurser till kod.

Med Extract blir det ett helt annat arbetsflöde. Nu kan webbdesigners snabbt exportera optimerade resurser i Photoshop och dela PSD-filer med utvecklare när de skriver kod i Dreamweaver.

Arbetsflöde i Extract

Extract är tillgängligt på flera ställen i arbetsflödet från PSD-design till kod.

• Designers kan definiera och exportera bildresurser från lager eller lagergrupper i Photoshop.
  • Webbdesigners och utvecklare kan använda Extract direkt i Dreamweaver, vilket ger dem en komplett fristående lösning med sammanhangsberoende kodtips, resursextrahering och mycket mer direkt i kodningsmiljön.
Adobe_Photoshop_CC_mnemonic_RGB_128px_no_shadow

Exportera resurser i Photoshop

Designers som skapar Photoshop-kompositioner kan snabbt definiera och packa bildresurser från enskilda lager eller lagergrupper med ett enkelt visuellt gränssnitt. Det minskar produktionstiden markant så att designers kan ägna mer tid åt att skapa design.

Adobe_Dreamweaver_CC_mnemonic_RGB_64px

Extract i Dreamweaver

Nu kan webbdesigners och webbutvecklare visa PSD-filer i Dreamweaver och enkelt definiera teckensnitt, färger och övertoningar i CSS med hjälp av sammanhangsberoende kodtips. De kan också dra och släppa optimerade bilder i Live-vyn, kopiera text och mycket mer.