Hitta problem som har åtgärdats i den senaste utgåvan av Dreamweaver CC – version 19.0.1 och version 19.0

Utgåvan från januari 2019 (version 19.0.1)

• PÅ MacOS förbrukar Nodprocessen 100 % CPU vid start av Dreamweaver.
  • ESLint visar felmeddelande variabel/objekt ej definierat för Webbläsar- och JQuery-objekt som dokument, fönster, $() och så vidare.
  • ESLint visar felmeddelande definition av regel som inte hittats för vissa av linterreglerna som for-direction, getter-return, och så vidare, när du skapar en .eslintrc.js- fil från webbplatsinställningar.

Utgåvan från oktober 2018 (version 19.0)

Förbättrad stabilitet och säkerhet

• [Endast Win] Dreamweaver kraschar varje gång det öppnas.
  • [Endast Win] Dreamweaver-programmet hänger sig på obestämd tid när det öppnas.
  • [Endast Mac] Dreamweaver kraschar när man öppnar en ny JavaScript-fil medan man arbetar med en JavaScript-fil.
  • Node.js har flaggats som osäker vid en intern kontroll.
  • OpenSSL 1.0.2k som kommer med Dreamweaver har säkerhetsbrister.
  • Versionen av zlib.dll som kommer med Dreamweaver är okänd och har säkerhetsbrister.

Kodvyn

• Förhandsvisningar av bilder och färger i kodvyn kan inte avaktiveras i Dreamweaver utan att redigera brackets.json.
  • Automatisk infogning av citat & klamrar kan inte avaktiveras i Dreamweaver utan att redigera brackets.json.
  • I rullgardinslistan för teckenstorleksenheter i egenskapsverktyget för ett Bootstrap-dokument finns korrupta poster.
  • Det går inte att dra och släppa markerad text i kodvyn när markeringen innehåller ett kolon.
  • Elementtips för $_SERVER array listas med icke relaterade element och det markerade elementet kan inte läggas in genom att trycka på Retur.
  • Vald sökväg för url( )-funktionen i CSS-filerna står inte inom citattecken.

Förhandsvisning i realtid

• Användaren kan inte växla från förhandsvisning i realtid till förhandsvisning i webbläsare och koppla kortkommandon för primära och sekundära webbläsare för att förhandsvisa dokument i webbläsaren.
  • När en webbläsare väljs för förhandsvisning i realtid, visas felmeddelandet ”Du har försökt att komma åt en extern HTML-sida, som inte kan öppnas för förhandsvisning på enheten. Öppna sidan i Dreamweaver för att förhandsvisa sidan på enheten”.
  • Ibland slutar förhandsvisning i realtid att automatiskt synkronisera ändringar som görs i kodvyn tills användaren klickar i webbläsarfönstret.
  • Kortkommandon för primär och sekundär webbläsare (F12 & Ctrl+F12) är kopplade till förhandsvisning i realtid, men listas även i Öppna i webbläsarens undermeny.
  • Förhandsvisning i realtid uppdateras inte automatiskt när ett dokument skickas ut för att testa servern manuellt.
  • Förhandsvisning i realtid laddar inte om dokumentet har anknutna CSS/JS-filer med relativa sökvägar.

Övrigt

• Live-vyn återger inte CSS-rutnätslayouter.
  • Det går inte att spara eller ladda sökningar i dialogrutan Hitta och ersätt.
  • Det går inte att spara sökresultatsrapporter efter att Hitta alla har använts på en webbplats.
  • [Endast Win] Markörens position i kod- och designvyn är inte synkroniserad på högupplösta skärmar.