Hitta kända problem och begränsningar i den senaste versionen av Dreamweaver CC.
  • Knappbeskrivningen i lintingens statusfält uppdateras inte med felaktigt lintingantal när ett dokument har sparats.
  • Alternativen i Kodpanelens snabbmeny tillämpas i kodvyn när kodvyn är synlig.
  • När du importerar eller exporterar ett bibliotek i panelen CC Libraries går det inte att välja ett bibliotek eller en mapp.
  • I fönstret Inloggning går det inte att klippa ut, kopiera eller klistra in för textfält.
  • Ångra är inte möjligt när du har ångrat en ändring i redigeringslägetLive-vyn.
  • JS-linting misslyckas med meddelandet "Fel uppstod under Lint-drift" för fjärrrelaterade filer.