Käytettäessä Tekstityökalua saadaan seuraava virheviesti:

”Vaaditun toiminnon suorittaminen epäonnistui, koska jokin esti tekstiytimen alustamisen.”

Ratkaisu

Sulje Photoshop, tyhjennä kirjasinvälimuisti ja käynnistä ohjelma uudelleen.

1. Sulje Photoshop.
  2. Siirry Resurssienhallinnassa kansioon Users/[käyttäjän nimi]/AppData/Roaming/Adobe/Adobe Photoshop CC/CT Font Cache.
  3. Siirrä nämä kaksi tiedostoa Roskakoriin:
    • AdobeFnt_CMaps.lst
    • AdobeFnt_OSFonts.lst
  4. Tyhjennä Roskakori.
  5. Käynnistä Photoshop uudelleen.

Lisätietoja

Tämä ongelma saattaa ilmetä, kun Photoshopin asennus on poistettu ja ohjelma on asennettu uudelleen useita kertoja.