Tietyt vanhat valinnaiset plug-init ovat käytettävissä Mac OS 10.5:n ja sitä uudempien versioiden 64-bittisessä versiossa vain, kun Photoshop suoritetaan 32-bittisessä tilassa:

1. Valitse Finderissa Siirry > Ohjelmat.

2. Avaa Photoshop-kansio. Osoita sitten hiiren kakkospainikkeella Photoshop-ohjelman kuvaketta ja valitse Näytä tietoja.

3. Valitse tietoikkunan Yleiset-osassa asetus Avaa 32-bittisessä tilassa.

4. Sulje tietoikkuna ja käynnistä Photoshop uudelleen.

Huomautus:

Katso lisätietoja artikkelista 64-bittisten käyttöjärjestelmien edut ja rajoitukset Photoshopissa.